Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Üzletszerzés az Interneten – hogyan is kezdjem el?

Marketing Professzorok

Online Marketing


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Üzletszerzés az Interneten – hogyan is kezdjem el?

2014.06.03.

Szerző: Máté Balázs, marketing tanácsadó

Hallottad már, hogy az internet marketing egy nagyon olcsó és jó eszközt vevőszerzésre, de neked még ez semmit nem mond? Próbáltad már, de igazi eredményt még nem hozott? Segítünk elindulni!
Hallottad már, hogy az internet marketing egy nagyon olcsó és jó eszköz vevőszerzésre, de neked még ez semmit nem mond? Próbáltad már, de igazi eredményt még nem hozott? Segítünk elindulni!
 

Van egy honlapod, Facebook oldalad is akár, de ezek eredménye nulla közeli, igaz? Nem is nagyon hiszel abban, hogy az Interneten a te üzletágadban vevőket lehet találni, ugye? Meg kell erősítselek, rengetegen vannak ma ezzel így ma Magyarországon, sőt a világban. Ezért írom doktori értekezésemet a komplex és üzletet hozó online marketingről. Az elmúlt 20 év alatt sok száz cég keresett már meg azzal, hogy látja, hallotta, hogy másnak megy az online marketing, de szerinte semmi értelme, de gondolta, még engem felhív. Ezeket a tapasztalatokat az erre született megoldásokat kívánom ágazati szinten összefoglalni a doktori disszertációmban, jelen cikkemben pedig közérthető magyarázatot adni erre, és megmutatni az utat, hol is kezd el!
 

Online marketing eszközök –melyik jó nekem

 
Korábban már írtam egy cikket ebben a témában, olvasd el azt is, abba kapaszkodva lépnék tovább. Nagyon sokan kiragadnak egy eszközt, mely tetszik nekik, hisznek benne. Ezzel keresnek meg:
 
  • Máté úr, látom, van kétmillió rajongójuk a Facebookon, tudnának nekem is sok rajongót csinálni?  
  • Látom, az Önök oldala nagyon jól jön a keresőben, segítenének nekünk a keresőoptimalizálásban?
 
 
Nos, persze, nagyon szívesen, de az internet marketing nem az egyes elemek, a divatok, a felkapott marketing trendek mentén működik. Fontos, nagyon fontos a közösségi média marketing, a keresőoptimalizálás, de ezek mind csak EGY-EGY ELEMEI A KOMPLEX ONLINE MARKETINGNEK!
 
 
Az elemeket nem szabad fetisizálni, ezeket együttesen kell használni. Egy komplex marketing stratégiába kell helyezni, és mindegyiket az adott vállalkozás iparágának, vevői körének megfelelően súlyozni. Mindezt meg kell előzze egy ONLINE MARKETING ELEMZÉS! Ha nincs elemzés, nincsenek kiinduló adatok, hogyan lesznek tehát célok, amiket el akarunk érni? És ahogy a mondás is tartja, semmilyen szél nem jó annak a hajónak, melynek nincsen célul kiszemelt kikötője! 
 
 

Végeztesd el céged online marketing elemzését velünk, készítess magadnak komplex, mindenre kiterjedő internet marketing stratégiát, így megtudhatod, milyen, amikor ömlik az Internetről az ajánlatkérés! Kérd ajánlatunkat itt! 

 
 

Hol kezdődik mégis az internet marketing?

 
Van egy pont, amit azonban minden felmérés nélkül meg tudok nevezni neked, amire biztosan szükséged lesz, ami minden körülmények között internet marketing stratégiád alapját képezi majd! Ez pedig egy hatékony, egyedi forráskódú, saját tulajdonú honlap. Miért egyedi forráskód? Itt leírtam, olvasd el! Miért saját tulajdonú? Itt leírtam, olvasd el! Mit jelent a hatékony honlap? Itt leírtam, olvasd el! Ha mindezt már tudod, akkor tudod, milyen honlap kell neked. Szívesen segítek a honlapkészítő cég kiválasztásában, a jó honlap megtervezésében is. Ne kezd ezt el szakember nélkül! Miért? Mert gyakran megvezetik azt, aki nem látja át a honlapkészítés világát! Itt leírtam a negatív példákat, mindenképpen olvasd el! A design sem csak szép kell legyen, a weboldalnak sem csak keresőoptimalizáltnak. Összetett dolog ám ez! De egy biztos, hatékony weboldal nélkül ne kezdj semmibe! 
 

Sikeres online marketing – mi kell még hozzá?

Ha megvan a jó honlap, akkor elkezdhetjük köré építeni a teljes stratégiádat! Facebook, keresőoptimalizálás, AdWords hirdetések optimalizálása, Facebook hirdetések optimalizáltan, linkmarketing, PR cikkek és tartalommarketing ezek mind-mind fontos elemei a stratégiának és csak együtt érik el a tökéletes hatást! Eredményük összeadódva azonban olyan marketing, mely önjáró és effektív, nos ez azt gondolom megér egy doktori disszertációt és neked is egy ajánlatkérést tőlünk! Évek óta visszük ezen elvek alapján cégek teljes marketing kommunikációját kiszervezve, mintegy önálló marketing osztályként a háttérből működve. Sok, korábban online marketing szkeptikus ügyvezető növeli havonta marketing költését az általunk megtermelt bevételből a további sikerek érdekében. Ha te sem csak egy marketing eszközre „akadsz rá”, képes vagy komplex internet marketing stratégiában gondolkodni, bármi legyen is a termék vagy szolgáltatás, amit eladsz, az Internet sikerre viszi azt! 
 
 

Rengeteg referenciát sorolhatnék fel, de kiemeltem néhányat, nézd meg, mit mondtak ők!

 
 
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
címkék: Facebook, Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás, SMM
A közösségi média veszélyei – Mit tehetnek a szülők gyermekeik védelme érdekében

A közösségi média veszélyei – Mit tehetnek a szülők gyermekeik védelme érdekében

2018-11-12

A közösségi média jó dolog. Sok előnye van gyermekeinkre nézve is. Azonban rengeteg hátránya és veszélye is, melytől neked kell megóvnod őket. Mutatjuk, mit tegyél azért, hogy gyermeked biztonságban legyen az interneten is.

Karácsonyi marketing az utolsó pillanatban? Nem lehetetlen, hogy még csodát teszel? De vajon mit tudsz még tenni, most, amikor már mindenki az áruházakat böngészi? Mutatjuk!

Mentsd meg karácsonyi marketingedet ezekkel az utolsó pillanatban bevethető trükkökkel!

2018-11-03

Karácsonyi marketing az utolsó pillanatban? Nem lehetetlen már csodát tenni? Vajon mit tudsz még tenni, most, amikor már mindenki az áruházakat böngészi? Mutatjuk!   

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!