SEO, keresőoptimalizálás cikkek, a keresőoptimalizáló cég válaszol

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > SEO, keresőoptimalizálás

SEO, keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizáló cég válaszol

SEO, keresőoptimalizálás cikkek, hírek, infók. Melyek a keresőoptimalizálás legújabb trendjei, mi kell egy kereső-optimalizált honlaphoz? A keresőoptimalizáló cég válaszol!

Amit a DuckDuckGo-ra való keresőoptimalizálásról tudni érdemes

2019/02/12 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Amit a DuckDuckGo-ra való keresőoptimalizálásról tudni érdemes

Hogyan kell optimalizálnod a DuckDuckGo keresőre? Milyen technikákat alkalmazz, és érdemes-e egyáltalán ezzel foglalkoznod? Elterjed-e Magyarországon ez a keresőmotor?
Ezekkel a linképítési technikákkal érdemes foglalkozni 2019-ben

2019/02/06 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Ezekkel a linképítési technikákkal érdemes foglalkozni 2019-ben

A linképítés, a linkmarketing még mindig sokat segíthet weboldalad keresőoptimalizáltságán. De már nem úgy, mint régen! Hogyan is kell ezt 2019-ben csinálni?...
 Google Ads, AdSesne, és SEO – mi közük van egymáshoz?

2019/01/27 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Google Ads, AdSesne, és SEO – mi közük van egymáshoz?

Jelent-e előnyt weboldalad keresőoptimalizáltságában az, ha használod a Google Ad (korábban AdWords) vagy a Google Adsense rendszereket? Milyen kapcsolatban állnak a SEO-val? Mutatjuk!
Mi az a robots.txt, és hogyan segíthet a keresőoptimalizálásban?

2019/01/26 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Mi az a robots.txt, és hogyan segíthet a keresőoptimalizálásban?

A minap egy érdekes dolgot láttam: az egyik étterem hozzá nem értő honlapkészítője kitiltotta a Google robotját a weboldaláról, így az szinte teljesen eltűnt a keresőből. Hogy ez...
Árthatnak a hirdetések a SEO-nak?

2019/01/24 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Árthatnak a hirdetések a SEO-nak?

Mennyi hirdetést visel el a Google, ártalmasak-e a több oldalra tett cikkek, hova szabad és hova nem bannereket elhelyezned oldaladon, hogy ne rontsd a SEO-dat?
Hogyan jelennek meg a hangalapú keresések a keresőadatok között és hogyna optimalizálj rájuk?

2019/01/22 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Hogyan jelennek meg a hangalapú keresések a keresőadatok között és hogyan optimalizálj rájuk?

A hangalapú keresés egyre nagyobb teret hódít, így itt az ideje, hogy felkészülj SEO stratégiádban ezekre. Mutatjuk, mit jelent a hangalapú keresőoptimalizálás!
Ezek voltak a Google legfontosabb algoritmusfrissítései 2018-ban! Infografika!

2019/01/14 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Ezek voltak a Google legfontosabb algoritmusfrissítései 2018-ban! Infografika!

A Google 2018-as algoritmus frissítései egy látványos, összefoglaló infografikán. Ha foglalkozol a keresőoptimalizálással, ezeket érdemes ismerned, figyelembe venned...
SEO, keresőoptimalizálás
Marketing konzultáció és audit
Magyarország leglátogatottabb online marketing blogja

ENNYIEN OLVASTÁK A BLOGOT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
63 214
Kövess minket
Iratkozz fel!
Naprakész online marketing tippek és esettanulmányok
Marketing szakszótár

Opt-out

Egy önkéntesen, vagy automatikusan történő opt-in- ből való kikerülés (például...

Keresőmotor találati oldal

Azokat az oldalakat nevezzük így amelyek akkor jelennek meg, amikor egy...

rss

  Mi az az RSS és mire jó? Az RSS mozaikszó jelentése,...

Z-Index

Mi az a z-index?   A CSS z-index tulajdonságával...

Scraping

Scraping jelentése Lefordítva kaparás vagy lekaparás, azonban a szó online közegben...
Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok BTL Kommunikációs ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta
Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain.