Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Az online marketing tanácsadás körében a következőkkel foglalkozunk: keresőoptimalizálás, AdWords tanácsadás, tartalommarketing, közösségi média marketing, stb.

Marketing Professzorok

Mire NE kérj ajánlatot és mire IGEN?!

Ha egy valóban sikeres, sikert (üzletet, vevőket stb.) generáló online marketing stratégiát szeretnél, nem kell mást tenned, mint végigolvasnod ezt az oldalt! Bár jelen weboldal nem az online marketing ügynökség, a Marketing Professzorok weboldala, mégis, mint alapító, röviden bemutatom tevékenységünk lényegét.

 

Mire NE kérj ajánlatot és miért?!

Ha a következő felsorolásból csak egy valamire szeretnél ajánlatot kérni NE tedd:

 

 

Rengeteg ilyen ajánlatkérés érkezik hozzám: Kérem, segítsenek weboldalam keresőoptimalizálásában. Kérem, vállalják el cégcsoportunk Facebook oldalainak vezetését stb. NEM vállaljuk!

 

MIÉRT nem, ha ilyen típusú munkákat sok száz cégnek végeztünk, végzünk ma is? Mert szakmailag nem megalapozott elvállalni és elkezdeni egymagában egy AdWords kampányt, vagy vezetni egy Facebook oldalt. Szívesen végezzük ezeket a munkákat is, HA mindezt egy jól kidolgozott marketing stratégia részeként tehetjük.

 

Ha arra kérsz fel bennünket, végezzük el céged online marketing auditálását, mondjuk meg, mely marketing eszközök javítását és fejlesztését látjuk fontosnak kutatásaink és évtizedes gyakorlati tapasztalatunk alapján, majd az ezekből alkotott online marketing stratégia kivitelezésében vállaljunk szerepet, akár csak némely részfeladat erejéig is, akkor azt nagy örömmel elvállaljuk! Ilyenkor lehetünk biztos abban, hogy elégedett leszel velünk és az online marketinggel, hiszen tudjuk, ez hoz neked eredményt, üzletet.

 

Nem ragaszkodunk mi ahhoz, hogy mindent mi végezzünk, de mivel az online marketingben minden mindennel összefügg, részfeladatokat csak az egész ismeretében, azzal összehangolva lehet jó szívvel elvállalni. Ha nem végzel közösségi média marketinget, nem lehet soha jó a keresőoptimalizálásod, SEO nélkül nem lesz igazán hatékony az AdWords önmagában, és mindez semmit sem ér a folyamatos tartalommarketing és a linkmarketing nélkül, mely ezeknek az alapját képezi.

 

Mire KÉRJ ajánlatot?

Online marketing tanácsadás

 

Ha szeretnél vevőket, konverziókat AKKOR keress meg minket! Ebben szívesen segítünk. Az egészet egy marketing audit elvégzésével kezdjük, mely kiterjed céged teljes online marketing kommunikációjára, az eszközök átvizsgálásán keresztül az erőforrásokon át a kommunikációs feladatokat végzők munkájára. Az audit alapján egy írásos audit jelentés valamint egy online marketing stratégiát kapsz, melyben részletesen dokumentálva vannak a feladatok, a várható eredmények és az ezekhez szükséges erőforrások. Nos tehát, ha vevőt, konverziót szeretnél, akkor KÉRJ tőlünk ajánlatot most, ide kattintva!

 

Online marketing oktatás, konferencia, előadás

 

Szívesen adunk ajánlatot előadások megtartására, online marketing oktatásra. Ezen belül is preferáljuk az online marketinget komplexen bemutató előadásokat, melyek arról szólnak, hogy aktuálisan hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy-egy szegmens komplex online marketing stratégiájából, de természetesen szívesen vállalunk részterületeket is. Ilyen lehet például egy-egy marketing eszközről szóló előadás, mint mondjuk a közösségi média marketing oktatás (LinkedIn, Facebook, Instagram stb.).  Tartok előadásokat gyakran magyar és nemzetközi konferenciákon, egyetemeken, de magán oktatásokat cégek munkatársainak is.

 

Oktatásra, előadásra kérd ajánlatunkat itt!

Legfrisebb cikkek:

Vissza a főoldalra
címkék: Facebook, Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Marketing stratégia, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás, SMM

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!