Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Kisvállalati marketing osztály - szolgáltatás Cégednek, amelybe profi online marketing tanácsadó csapatot kapsz magad mellé!

Marketing Professzorok

Kisvállalati marketing: Mit takar a marketing tanácsadás mikro és kisvállalatok esetében?

 

A kisvállalati marketing célja, hogy többet adjak el – a többi csak félrebeszélés...

 
A mikro és kisvállalatok leggyakrabban ezt a célt tűzik ki marketingeseik elé. Tudja ezt hozni a marketingesed? Olyan profi a marketinged, a honlapod, mint amilyen a terméked/szolgáltatásod? Vagy csak valaki „csinálgatja”? A válasz nem egyszerű – de rendkívül sokat számít. Ha szeretnél valóban pénzt termelni az internet adta lehetőségek kihasználásával, de nem szeretnél egy teljes csapatot fenntartani erre: mi lehetünk marketing osztályod!

 

Kisvállalati marketing -  eladsz vagy meghalsz!

Komplett cégeket indítottam megfelelő marketinggel útjára, vagy hoztam rendbe, mentettem meg a csődtől. Több mint 100 ilyen cégről tudok beszámolni. Ezek között voltak olyan cégek is, melyek ma honlapkészítéssel, marketing tanácsadással foglalkoztak, kitanulva ezt a szakmát, és ma már ők is jól végzik azt, amit csinálnak. De láttam tönkremenni is cégeket, akik amatőr marketingesekkel próbálkoztak. Te melyik utat választod? 
 
 
Ha szeretnéd, hogy marketingesed profi, naprakész és lojális legyen, ki kell szervezned ezt a tevékenységet. Igen, lojális! Nagyon sokszor probléma a kisvállalkozások esetében az is, hogy a marketinges kitanulva a szakmát, esetleg a vállalkozás pénzén, hamar tovább áll, megszakítva ezzel a fejlődésnek indult folyamatokat. Kezdhetünk megint mindent előröl: a megfelelőnek tűnő ember megtalálása, oktatása, céggel való megismertetése.
 
De miért beszélünk külön kisvállalati marketingről? Éppen a cím miatt… ebben a szektorban nincs rengeteg idő egy kampány kidolgozására. Nincs helye mellébeszélésnek – hiszen itt akár egy hónap alatt eldőlhet a kisvállalat sorsa! Az eladás létfontosságú – hiszen a konverzióból élsz: és mi éppen erre koncentrálunk.
 
 

Máté Balázs marketing tanácsadó és csapata a te kisvállalati marketingesed lesz!

Mi nem változunk, nem megyünk el, 1998-óta itt vagyunk, és marketinggel foglalkozunk! Mi az egyetemen végzett elméleti kutatásainkat gyakorlati kutatásokká konvertáljuk, majd ezeket alkalmazzuk ügyfeleinknél. Mi naprakészek vagyunk, az Interneten, a Facebookon, a Google-t kutatva élünk. Ha mi vagyunk a te marketingesed, nem egy embert kapsz magad mögé, hanem egy csapatot, akár egy marketinges fizetésének töredékéért! Egy csapatot kapsz, mely kutat, alkalmaz és tapasztal minden nap, 1998 óta. 
 
 
Szeretnél hatékonyabb marketinget? Legyen egy profi marketing csapatod, felejtsd el a kínlódást az amatőrökkel! Keress fel minket, beszéljük át, hogyan pörgethetjük fel az online marketing erejével cégedet! Jelentkezz itt!
 
 
Legfrisebb cikkek:

Vissza a főoldalra
címkék: Online marketing

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!