Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Online marketing oktatás Céged számára - profiktól

Marketing Professzorok

Online marketing oktatás speciálisan Cégedre szabva!

Szeretnéd csapatod képzettebbé tenni az online marketing világában – de nem akarod hosszú hónapokon át nélkülözni munkaerőd egy-egy tanfolyam miatt? Szeretnél kifejezetten céged tevékenységi körére szabott tippeket, ötleteket kapni?

 

Online marketing oktatásunk Neked találtuk ki!

Több, mint 200 ügyfél, folyamatos publikáció – és 15 éves szakmai múltunknak köszönhetjük azt a tudást, amelyet Neked is szívesen átadunk.  Ez a tudás mindennapok gyakorlatával, és köszönhetően a Szent István Egyetemnek elméleti tudományos háttérrel is fejlődik nap, mint nap a Te céged sikerét is szolgálhatja!

 

De miért adjuk át a Te cégednek is a tudást? Nem őrültünk meg, ne félj. A szakmában folyamatosan változik – gyakorlatilag minden – így amit ma tudunk, az holnapra tovább bővül ismereteinkkel.

 

Online marketing oktatás személyre szabva – hogyan is néz ki pontosan?

Egyéni online marketing oktatásunk során cégedtől akár több embert is oktathatunk egyidejűleg. Az oktatást megelőzően képiveseleteddel – vagy épp Veled – röviden áttekintjük céljaid, célközönséged és terméked vagy szolgáltatásod, valamint a rendelkezésedre álló marketing eszközöket is. Ezek alapján állítjuk össze a Ti saját oktatási anyagotokat, amelyben konkrét tippeket, trükköket sajátíthattok el!

 

Kinek ajánljuk online marketing oktatásunkat?

Mindenkinek, aki úgy gondolja cégen belül szeretné végezni az online marketinget. Cégvezetőknek, marketingért felelős alkalmazottaknak és mindenkinek, akinek érdemes átlátni az itt zajló folyamatokat – akik szerkesztik weboldalad, közösségi média oldalad, stb.

 

Kezdő szint, vagy épp haladó – ez csak rajtad áll. Az előzetes egyeztetés alapján úgy állítjuk össze a tananyagot, ahogy szeretnéd: ha más sosem foglalkoztatok az online marketinggel, akkor az alapján a legalapvetőbb dolgoktól indulunk – de ha csak a legprofibb trükkökre vagytok kíváncsiak, arra is van lehetőség!

 

Az online marketing tanfolyam – létszámkorlát, árak és a több részlet…

Személyre – azaz cégre szabott online marketingünk esetében nincs létszámkorlát: az oktatás menete úgy zajlik, ahogy ti megálmodjátok! A helyszínben szintén rugalmasak vagyunk – amelyet akár mi is intézhetünk.

Az online marketing tanfolyam ára nem egységáras, hiszen nagyban függ az igényektől, a részletektől. Ha szeretnéd, hogy céged valóban értse az online marketing lényegét – és valódi pénzt szeretnél csinálni az internetből, kattints IDE, és kérd ajánlatunkat!

 

 

 

Legfrisebb cikkek:

Vissza a főoldalra
címkék:

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!