Online marketing stratégia kialakítása marketing audit alapján

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
MARKETING STRATÉGIA ALKOTÁS
A külső szemlélőként elemezzük online marketingedet
A marketing audit eredményei és tapasztalataink alapján stratégiát alkotunk
Ha kéred, a stratégiában foglaltakat meg is valósítjuk
seo
Ajánlatkérés

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom

Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Főoldal > Online marketing stratégia alkotás
Marketing konzultáció és audit
Magyarország leglátogatottabb online marketing blogja

ENNYIEN OLVASTÁK A BLOGOT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
64 289
Kövess minket
Iratkozz fel!
Naprakész online marketing tippek és esettanulmányok
Marketing szakszótár

Domain név

A weboldal fő címe. Ezen az oldalon például matebalazs.hu.

Szerzői jog

A szerzői jog egy olyan szabályok összessége, amelyek egy személy...

Meta tag

      A meta tag definíciója   A honlap HTML...

Neuromarketing

Egy viszonylag fiatal marketingterület, amely idegtudomány segítségével igyekszik megjósolni...

Minőségi pontszám

Egy számban kifejezett minősítés, amelyet az AdWords különböző...

Nem vagy elégedett marketinged eredményességével? Szeretnél egy átütő, mindent elsöprő online marketing stratégiát? Szeretnéd, ha a marketingre költött pénzed hozama mérhető lenne? Nem vagy biztos benne, melyik marketing eszköz hozná számodra a legtöbb vevőt (ügyfelet, vendéget stb.)? Van egy ügynökséged, de nem tudod, jól végzi-e a munkáját? Nos, ezért vagyunk mi, hogy ezekre a kérdésekre Veletek közösen, megadjuk a választ! Közösen? Igen, Ti és a Marketing Professzorok. Ti értetek a szakmátokhoz, én 1998-óta foglalkozom marketinggel, láttam egyet, s mást, ugyanakkor körülvettem magam fiatal tanácsadókkal, hogy az új idők szele is fújja vitorlánkat. Hogyan is álljunk neki? A műtét előtt diagnózis kell, hogy tudjuk mit is operálunk. Ez az online marketing audit. Az auditunk árát azonban most elengedjük, ha február 28-ig megrendeled tanácsadási szolgáltatásunkat.

Egyáltalán Mi az az online marketing audit, és miért elengedhetetlen 2019-ben? És miért jó neked?
seo

Egy audit során többet tudhatsz meg, nem csak saját cégedről, hanem a versenytársak tevékenységeiről is. Egy külső szem sokszor olyan dolgokat lát meg, amelyeket te esetleg közelről már észre sem veszel. Egy auditot teljesen új stratégia összeállítása követ, mely lehetővé teszi, hogy kihasználd a legújabb marketing trendeket. Egy marketing audit rávilágít azokra a dolgokra, amik működnek, és azokra, amik már régen nem. Megmutatja stratégiád tényezői közül melyek rezonálnak igazán a közönséggel, és melyek képtelenek aktiválni őket. Kifürkészi miben sántikálnak a versenytársak, és hogyan csinálhatod jobban, amit ők csinálnak.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Milyen online marketing eszközöket vizsgálunk auditunk során?

Webhely

Auditunkat webhelyed elemzésével kezdjük. Könnyedén navigálható? Minden üzleti információ egyszerűen megtalálható rajta? Számos konverziós lehetőséget kínál? Gyors? Mobil verzióval rendelkezik?

Keresőoptimalizálás

Minél erősebb SEO-ja van webhelyednek, annál magasabb pozícióban jelenhetsz meg a keresési találatok között. Auditunk során elemezzük kulcsszavaidat, SEO beállításaidat, helyezésed a Google találati listájában.

Fizetett hirdetések

Felülvizsgáljuk jelenlegi kampányaidat, véleményt alkotunk folyamatosan futó hirdetéseidről Facebookon, Instagramon, Google Ads rendszerében és további online felületeken.

Közösségi média jelenlét

Átfogó online marketing auditunk elengedhetetlen része a közösségi platformokon való jelenlét és kommunikáció felülvizsgálata és egy új, cégspecifikus stratégia megalkotása.

Konverzió elemzés

Az internet marketing audit lényeges része az úgynevezett konverziós arány optimalizálás. A CRO célja elérni, hogy a lehető legtöbb ügyfél viselkedjen úgy, hogy neked abból előnyöd származzon.

Self PR

Azokon az online marketing eszközökön túl, melyek folyamatosan új vevőket generálnak nagyon fontos hogy a márkaépítésre is fókuszálj. Auditunkkal egy helyzetjelentést készítünk márkád megítéléséről.

8 jel, mely arra utal, hogy ideje online marketingedet felülvizsgálnod

Quotation Mark Team mate

“Közös munkánk egy évvel ezelőtt indult egy helyzetfelméréssel, amelyet egy szállodánkra szabott ajánlat követett. Sikerült egy olyan hatékony marketing kommunikációs stratégiát kialakítanunk együtt, amelynek segítségével új dimenzióba helyeztük az online marketing tevékenységünket.”

Sárvári Krisztina
Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

AZ ONLINE MARKETING AUDITUNK LÉPÉSEI

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Szánj egy percet arra, hogy kitöltöd ajánlatkérési formunkat, hogy lássuk, komolyan gondolod. Rövidesen visszahívunk.

Kattints ide!
Helyzetfelmérés

Helyzetfelmérés

2 órás konzultáció alatt megismerünk téged, cégedet, az alkalmazott online marketing eszközeidet és kommunikációd minden formáját.

Elemzés

Elemzés

Kiértékeljük az alkalmazott online marketing eszközök hatékonyságát és megtérülését. Sorra vesszük a pozitívumokat, de nem félünk eléd tárni a hibákat sem.

Startégia alkotás

Startégia alkotás

Megalkotjuk cégspecifikus online marketing stratégiádat, melyben az összefüggések, az alkalmazandó eszközök mellett havi szintű akciótervet is találsz.

Tanácsadás

Tanácsadás

A számodra felépített stratégia alapján havi díjas marketing tanácsadást biztosítunk. Akár nap, mint nap kapcsolatban állunk veled, vagy munkatársaiddal.

Az auditunk ára 130.000 forint
amit most elengedünk,
ha február 28-ig megrendeled
tanácsadási szolgáltatásunkat!
Töltsd ki most kapcsolatfelvételi formunkat, visszahívunk!

Jelentkezés itt!

Na jó, de mit tartalmaz az online marketing stratégia?

Prezentáció keretében megismertetjük az általunk kidolgozott stratégiát, mely tartalmazza:

seo