Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Online nagyvállalati marketing tanácsadás, online PR, honlapkészítés Máté Balázs online marketing tanácsadó segítségével Online marketing tanácsadó - Máté Balázs a multinacionális és állami nagyvállalatok specialistája

Marketing Professzorok

Online marketing és PR tanácsadás közép és nagyvállalatoknak

GlaxoSmithKline gyógyszergyár, Magyar Pandémiás Bizottság, Magyar Villamos Művek, OVIT Zrt., Junior Zrt., Abbott gyógyszergyár, VISTA Utazási Irodák, Bond Zrt., Nelson Flottalízing Kft., Currus Zrt., média és szórakoztató ipar, mint pl. Hajdú Péter és a Névshowr éveken keresztül az M1 televízión, EGIS Zrt. és sorolhatnám az állami- és multinacionális nagyvállalatokat ahol dolgoztam, tanácsot adtam.
 
Gyógyszeripari és egészségügyi marketing, pénzügyi marketing, építőipar, szolgáltatások és show műsorok mind más feladat elé állítottak, más megoldásokra ösztönöztek.

 

 

 

A nagyvállalati marketing feladatok nem voltak egyszerűek:

- Hogyan reklámozzak egy terméket, melyet törvényileg tilos reklámozni? 
- Az Intereneten csak rossz híreket lehet olvasni rólunk, termékeinkről. Hogyan tudnám ezt megváltoztatni?
- Szeretném, ha honlapunk látogatottsága megtízszereződne, hiszen az Interneten mindent el lehet adni!
- Csak a Facebookon akarok kampányolni, szeretnék egy hónap alatt 20.000 új rajongót. Hogyan érhetem ezt el?
 
Brief alapján, vagy a cégbe beépülve, a feladatot, a célcsoportot, a terméket megismerve komplett online marketing stratégiákat dolgozunk ki. Outsourceolt részlegként, vagy csak tanácsadóként proaktívan együttműködünk a cég marketing részlegével, a média vagy PR tanácsadó céggel, így találjuk meg a megfelelő és leghatékonyabb utat a megbízó és a vevő közt. 
 

Kutatunk, egyetemen oktatunk, konferenciákon adunk elő és mindezt a gyakorlatban hasznosítjuk nagyvállalati marketingben is!

15 éve kutatunk, publikálunk, oktatunk és dolgozunk az online marketing területén. Tapasztalatunkat nem csak a külföldi és hazai irodalom folyamatos böngészésével, hanem saját kutató részlegünk üzemeltetéséből adódó tapasztalatokkal is bővítjük. Ha egy professzionális online marketing tanácsadóra, és a mögötte álló lelkes csapatra van szükséged, briefelj minket! Vedd fel a kapcsolatot Máté Balázs online marketing tanácsadóval és a mögötte álló Marketing Professzorok csapattal itt!
 
Legfrisebb cikkek:

Vissza a főoldalra
címkék: Online marketing

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!