Keresés

Menü

Mit takar pontosan a permalink kifejezés? Olvasd el magyarázatát és leírását a szakszótárból!

Marketing Professzorok

Permalink


A permalink egy bizonyos blogbejegyzésre vagy fórumtémára mutató hivatkozás. Ezeket az új tartalmak gyakran háttérbe szoríthatják, a permalink azonban segít, hogy egy-egy régebbi (akár több évvel ezelőtt íródott) bejegyzést bármikor könnyedén újra meglátogathassunk.
 

Egy online marketinges számára a permalink felépítése a SEO szempontjából nagyon fontos. A permalinkeknek többféle struktúrája lehet, ilyenek például a következők:

  • http://példablog.hu/?p=123456 – ebben az esetben az 123456 a bejegyzés azonosítója.
  • http://példablog.hu/dátum/bejegyzéscíme
  • http://példablog.hu/kategória/bejegyzéscíme
     

A második két formátum azért előnyös, mert ezekben az esetekben az URL tartalmazza a bejegyzés címét, és akár a kategóriáját is, amelyeket a keresőmotorok kulcsszavakként kezelnek. A megfelelően felépített permalinkek tehát SEO szempontjából rendkívül hasznosak tudnak lenni.
 

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!