Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Teljes körű online marketing audit, valamint online marketing stratégia kialakítása

Marketing Professzorok

Online marketing audit és stratégia kialakítása

Teljes körű online marketing audit, valamint online marketing stratégia kialakítása

 

Teljes körű online marketing auditelemzés, és éves online marketing stratégia kialakítása… Nagy falatnak hangzik? Pedig a siker titka éppen ezen az első, legfontosabb lépésen áll vagy bukik! Ha nem szeretnél kihagyni semmit, ha szeretnéd online marketing stratégiád valóban hatékonyra kialakítani – és meg is érteni annak működését – bízd profikra.

 

Szolgáltatásunk keretén belül elemezzük eddigi online jelenléted és tevékenységed, majd kialakítjuk stratégiád úgy, hogy akkor is értsd hasznát, ha soha nem foglalkoztál még marketinggel!

 

Szeretnéd tudni, milyen marketing stratégiát javasolnánk mi a Te cégednek? 1998-óta gyűjtjük a tapasztalatokat, több mint 500 cégnél dolgoztunk már ki hatékony, jól működő online marketinget. Marketing auditunkon megtudhatod, mit csinálnak jól, mit rosszul marketingeseid. A tapasztalatok alapján rövid és hosszú távú online marketing stratégiát dolgozunk ki Neked, melyet ha akarsz megvalósítasz magad, ha akarod, segítünk. Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot most!
 
 

Marketing Professzorok Kft. – Cégünkről

 
A Marketing Professzorok Kft. 15 éves szakmai múltra tekint vissza a marketing területén belül, amely idő alatt a cég és munkatársai rengeteg tapasztalatot szereztünk. Célunk ügyfeleink számára olyan komplex, mérhető online marketing tanácsadást adni, amelynek hatékonysága konkrét számokban, konverziókban mutatkozik meg. Hitvallásunk a tudományos marketing végzése – amelyet szintén gyakorlunk: Máté Balázs vezető tanácsadó, a Szent István Egyetemen folytatott kutatásai és előadásai során nem csak a gyakorlatban végzi a marketing szakmát – de annak tudományos hátterét is folyamatosan kutatja.

 

A Marketing Professzorok (MP) komplex BTL kommunikációs ügynökség, mely teljes körűen képes ellátni egy marketing osztály feladatait. Keresőoptimalizáló szakember, szövegíró, AdWords és Facebook kampányok menedzsmentje, weboldal üzemeltetés, PR kommunikáció, és sok más területre van specialistánk. A munkát minden esetben egy marketing tanácsadó fogja össze, aki az adott egységnél legalább havonta egyszer megjelenik, és beszámol az adott hónap eredményeiről illetve a cég dedikált munkatársaival megtervezik a következő hónap akciótervét.

 

Azt, hogy pontosan milyen mennyiségű munkát végez a MP az első hónapban lefolytatásra kerülő marketing auditon feltártak alapján, az azt követő stratégia kidolgozása során tudjuk megállapítani, illetve az audit tapasztalatait összegző prezentáción az Ön képviselőivel az igényeknek megfelelően egyeztetni. Itt kerül tehát meghatározásra a szükséges/igényelt havi óraszám tehát, illetve a mi médiumainknak a használata. Rendelkezünk ugyanis 9 online újsággal, melyeknek összességében havonta 3 millió olvasója van. Ezt részben az a 1,5 millió Facebook rajongó adja, amelyek saját, tematikus Facebook oldalainkban az elmúlt 7 év alatt összegyűjtöttünk. Nekik kiposztolva a cikkeinket, illetve ügyfeleink oldalaira írt cikkeket, jelentősen tudjuk emelni a látogatottságot és a konverziók számát, különösen költséghatékonyan. Marketing stratégiánkra alapvetően jellemző a konverzió központú akciótervek végrehajtása.

 

A stratégia tervezésekor a munkát tehát két fázisra osztjuk:

 

  1. marketing audit és stratégiai tervezés
  2. Havi szintű akciótervek és marketing osztály szolgáltatás

 

 

Mit kapsz az online marketing audit és a stratégia megrendelésével?

 

Az online marketing audit és stratégia (OMST) két részre bontható.

 

Az audit…

Az auditálás során kielemezzük Céged teljes online jelenlétét a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján: kezdve a felhasznált eszközöktől azok hatékonyságának elemzéséig. A munka során feltárjuk azokat a pozitívumokat, amelyeket érdemes megtartani kommunikációja során – és természetesen azokat a negatívumokat, hiányosságokat is, amelyre nagyobb hangsúlyt érdemes fordítani.

 

 

Az online marketing audit során kielemezzük tehát:

 

  • jelenlegi weboldalad a keresőoptimalizálási és egyéb marketing szempontokat figyelembe véve
  • online megjelenéseid, azok hatékonyságát
  • a közösségi média marketing tevékenységed
  • a fizetett hirdetéseid hatékonyságát, felépítését
  • egyéb kommunikációs törekvéseid, eszközeid (hírlevél, PR cikkek, linkgyűjtés, stb.)

 

 

Az online marketing stratégia…

Az audit során feltártak alapján a dokumentum második részeként egy teljes körű online marketing stratégiát készítünk Neked. Ebben részletesen elemezzük, hogy milyen eszközöket érdemes használnod a hatékony online megjelenés érdekében, és kifejtjük, hogy ezek milyen összefüggést mutatnak a szakmában.

 

Az online marketing stratégia önmagában is használható – semmilyen kötelezettséget nem támasztunk eléd ezen szolgáltatásunk megrendelésekor!

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, és szeretnéd megrendelni online marketing audit és stratégia szolgáltatásunkat – vagy csak kérdésed van – kattints IDE, és kérd ajánlatunkat!

Legfrisebb cikkek:

Vissza a főoldalra
címkék: Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Marketing stratégia, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás, SMM

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!