Listaszegmentálás azaz a List Segmentation

Keresés

Menü

Listaszegmentálás - List Segmentation az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Listaszegmentálás


Mi is az a listaszegmentálás?


A listaszegmentálás egy email listában szereplő címek szétosztása bizonyos szempontok (érdeklődési körök, demográfiai jellemzők, stb.) alapján, biztosítva ezzel, hogy a különböző marketing emaileket csak a releváns címzettek kapják meg. Minél célzottabbak az üzenetek a listaszegmentálás által, annál valószínűbb a pozitív visszajelzés, a jó válaszadási arány, illetve annál kisebb az esély rá, hogy az üzeneteket spamnek jelölik meg.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!