Mit kell tudni a kulcsrakész üzletről?

Keresés

Menü

A kulcsrakész üzlet, azaz a turnkey business jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Kulcsrakész üzlet


Kulcsrakésznek nevezzük azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket a vásárló minden további beavatkozás nélkül azonnal felhasználhat vagy alkalmazhat.

 

Az internetes marketingben a „kulcsrakész üzlet” általában egy teljesen kiépített, működőképes, eladható termékekkel feltöltött és automatikus megrendelő- és fizetőrendszerrel ellátott webhelyet jelent. Az üzlet újdonsült tulajdonosának nincs más dolga, mint forgalmat szerezni a webhelyre. Ez általában nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre hangzik, mert az ilyen automatizált rendszerek általában nem kapnak jó rangsorolást, különösen, ha sok hasonló webhellyel kell versengniük. A kulcsrakész üzletek éppen ezért nem számítanak egyszerű jövedelemforrásoknak.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!