Keresés

Menü

A kulcsrakész üzlet, azaz a turnkey business jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Kulcsrakész üzlet


Kulcsrakésznek nevezzük azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket a vásárló minden további beavatkozás nélkül azonnal felhasználhat vagy alkalmazhat.

 

Az internetes marketingben a „kulcsrakész üzlet” általában egy teljesen kiépített, működőképes, eladható termékekkel feltöltött és automatikus megrendelő- és fizetőrendszerrel ellátott webhelyet jelent. Az üzlet újdonsült tulajdonosának nincs más dolga, mint forgalmat szerezni a webhelyre. Ez általában nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre hangzik, mert az ilyen automatizált rendszerek általában nem kapnak jó rangsorolást, különösen, ha sok hasonló webhellyel kell versengniük. A kulcsrakész üzletek éppen ezért nem számítanak egyszerű jövedelemforrásoknak.
 

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!