ABC azaz Always be closing

Keresés

Menü

ABC - Always be closing az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

ABC


Mit is jelent az ABC?


Az értékesítés világában az ABC az angol „always be closing” stratégia rövidítése, amit nagy vonalakban úgy fordíthatnánk le, hogy „mindig próbáld megkötni az üzletet”. Az ABC stratégia lényege, hogy egy értékesítő minden cselekedete egyetlen célt szolgál, méghozzá az üzlet megkötését. Az ABC kifejezés arra is utal, hogy ha egy kereskedőnek nem sikerül eladnia valamit, vagy megkötnie egy üzletet, akkor minden, amit ennek érdekében tett kudarcba fulladt.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!