notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Adj el Te is a közösségi média erejével: közösségi média tanfolyamunkon a legfontosabb szabályoktól a legapróbb trükkökig bemutatunk mindent, amire a hatékony Facebook üzemeltetéshez szükséged lehet!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
logo_1 logo_2 logo_3 logo_4 logo_5 logo_6 logo_7 logo_8 logo_9 logo_10 logo_11 logo_12 logo_13 logo_14 logo_15 logo_16 logo_17 logo_18 logo_19 logo_20 logo_21 logo_22 logo_23 logo_24 logo_25 logo_26 logo_27 logo_28 logo_29 logo_30 logo_31 logo_32 logo_33 logo_34 logo_35 logo_36 logo_37 logo_38 logo_39 logo_40 logo_41 logo_42 logo_43 logo_44 logo_45 logo_46 logo_47 logo_48 logo_49 logo_50 logo_51
logo_1_2 logo_2_2 logo_3_2 logo_4_2 logo_5_2 logo_6_2 logo_7_2 logo_8_2 logo_9_2 logo_10_2 logo_11_2 logo_12_2 logo_13_2 logo_14_2 logo_15_2 logo_16_2 logo_17_2 logo_18_2 logo_19_2 logo_20_2 logo_21_2 logo_22_2 logo_23_2 logo_24_2 logo_25_2 logo_26_2 logo_27_2 logo_28_2 logo_29_2 logo_30_2 logo_31_2 logo_32_2 logo_33_2 logo_34_2 logo_35_2 logo_36_2 logo_37_2 logo_38_2 logo_39_2 logo_40_2 logo_41_2 logo_42_2 logo_43_2 logo_44_2 logo_45_2 logo_46_2 logo_47_2 logo_48_2 logo_49_2 logo_50_2 logo_51_2
Főoldal > Tanfolyamok > Közösségi média tréning - Facebook, Instagram, LinkedIn tanfolyam

Közösségi média tréning - Facebook, Instagram, LinkedIn tanfolyam

Közösségi média alapok tanfolyam – bevezetés a Facebook céges használatába 2016

Induló tanfolyamok

Ma már nem kérdés, hogy a Facebook az egyik legnagyobb és legköltséghatékonyabb marketing eszköz. Ahhoz azonban, hogy ezt kiaknázd, nem elég az elveszett kutyák megosztásait olvasgatni, meg kell tanulnod használni ezt a csőre töltött fegyvert, mellyel rengeteg zsákmányt ejthetsz!       


Az oktató Instagram oldalát itt találod! 

 

Közösségi média tanfolyam - Social media az online marketing komplex rendszerében (Facebook, Instagram, LinkedIn tanfolyam)

A komplex online marketing részeként az alapvető szabályoktól kezdve mutatjuk meg a legapróbb trükköket Közösségi média tanfolyamunkon. Miért? Mert az online marketingben minden mindennel összefügg. Pontosan tudjuk, és megtanítunk rá téged is, hogy hiába vagy a social media felületek királya, ha nem áll mögötte egy átfogó online marketing stratégia.

 
Több mint 2.500.000 rajongót érünk el saját Facebook oldalainkkal – amely csak részeredmény. Sokkal fontosabb, hogy ezek a követők valódi rajongók! Tematikus oldalainkon keresztül nap mint nap küzdünk, harcolunk a rajongókért, és azért, hogy belőlük nekünk és ügyfeleinknek üzleteket gyártsunk. Bár egyetemi oktatóból lettünk üzleti tanárok, a kőkemény gyakorlatot oktatjuk: csinálj pénzt a Facebookból! Tapasztalunk, fejlesztünk, alkalmazunk és az eredményeket oktatjuk! Vedd át tőlünk a tudás alapjait közösségi média tanfolyamunkon!
 
 

Legyen stratégiád, kezdj mindent az alapoktól! A Közösségi média tanfolyam tematikája:

 

Tanfolyamunk neked való, ha szeretnéd végre a kezedbe venni az irányítást, és nem vaktában lövöldöznél az online marketing területén. Eláruljuk minden titkunkat, megmutatjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a social media felületekből úgy, hogy valódi eredményeket generálhass. 

 

1.Közösségi média felületek az online marketing komplex rendszerében

2.Funkciók és helyes használatuk

3.Tartalom generálás hogyanja és miértje

4.Szórakoztatás és értékteremtés

5.Valódi rajongók gyűjtése – a célközönséged elérése

6.Mi az amire képes lehetsz, és mikor fordulj ügynökséghez?

 
 

Miről lesz szó a Közösségi média tanfolyamon? Facebook, Instagram, LinkedIn?

 

És a tények, a tudás, amivel gazdagodni fogsz Közösségi média tanfolyamunkon:

 

A céges Facebook, Instagram és LinkedIn jelenlét helyes módjai:

Ha már dolgozol vele, ne töröljék szabálytalanság miatt! Ismerd meg tanfolyamunkon a legfőbb szabályokat, amelyekért akár az oldalad is törölhetik!

 

Értéket gyárts, ne lájkolót:

Mi számít értéknek és mi nem a céges jelenlét esetén? Segítünk meghatározni céljaid alapján, hogy hogyan érdemes gyűjtened a rajongókat!

 

Hibák, amiket soha ne kövess el Facebook, Instagram vagy LinkedIn oldaladon:

A közösségi médiának negatív hatásai is lehetnek cégedre, ha ezeket a szabályokat nem ismered! És ezt ugye nem akarod?

 

A Facebook az Instagram és a LinkedIn és a weboldal kapcsolata:

Tereld át a vevőket, és fogadd a megrendeléseket! De pontosan hogyan? Tanfolyamunkon erre is kitérünk…

 

Kommunikáció a rajongókkal Facebookon, Instagramon és LinkedInen:

A legnagyobb hatású eszközök, mely segítségével igazi rajongóid lesznek – akik aktívan részt vesznek oldalad életében.

 

5 titkos trükk, amiről inkább ne beszélj senkinek…

Versenyképes akarsz maradni? Akkor jobb nem kiteregetni a legjobb trükköket…

 

Gyakorlat: Instagram, Facebook és LinkedIn marketing példák
 

Mérj, hogy fejlődj!

Mit kell figyelned, milyen eszközökkel segít a Facebook, mit kell magadnak kifejlesztened? Ismerd meg a részleteket, és saját pontos számaid!

 

Mikor, hogyan, mit mennyit posztolj a Facebook az Instagram és a LinkedIn oldaladra...:

...és ez hogyan kerüljön a lehető legkevesebb idődbe?

 

Közösségi média marketing (Facebook, Instagram és LinkedIn) tanfolyam

 
Időpont : 2019.november 6.
Ár : 25.000 Ft 
Október 15-ig történő jelentkezés esetén 20 % kedvezményt adunk a tréning árából!
Létszám : maximum 15 fő (minimum 6 főtől indul)
Helyszín : Pólus Irodaház
Időbeosztás : 12:00 - 16:00
 
 
2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.
2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.
2019-11-06
2019-11-06
Máté Balázs
20000
Facebook Honlapkészítés Online marketing SEO, keresőoptimalizálás SMM
Pihengetünk? mobile
Magyarország leglátogatottabb online marketing blogja

ENNYIEN OLVASTÁK A BLOGOT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
386 695
Kövess minket
Iratkozz fel!
Naprakész online marketing tippek és esettanulmányok
Marketing szakszótár

Tutorial

Tutorial lehet többek között minden olyan könyv, videó-, vagy hanganyag,...

Gerillamarketing

Mi az a gerillamarketing? A gerillamarketing egy olyan reklámstratégia, amely...

Aloldal

Olyan oldalak, amelyek egy weboldal legfelső szintű oldalai alatt helyezkednek el. Gyakran...

Bing

Mi az a bing? A Bing, vagy Bing Search a Microsoft saját fejlesztésű...

Garancia

A garancia, azaz a jótállás azt jelenti, hogy egy terméket/szolgáltatást eladó fél köteles...
Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok BTL Kommunikációs ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta
Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain.