Keresés

Menü

Miért fontos a konverziós arány optimalizálás? Mit kell tennünk ennek érdekében? A konverziós arány optimalizálás (Conversion Rate Optimization) meghatározása a marketing szótárban.

Marketing Professzorok

Konverziós arány optimalizálás


Konverziós arány optimalizálása

Attól függően, hogy mi számít konverziónak egy weboldalon, különböző lépéseket tehetünk a konverziós arány, azaz a Conversion Rate javítása érdekében. 

 

Mit értünk hát ez alatt?

Célunk a konverziós arány optimalizálással, hogy a lehető legtöbb felhasználó olyan műveleteket végezzen el az oldalon, amelyek számunkra fontosak.

 

Példa a konverziós arány optimalizálásra

Vegyünk például egy webshopot, ahol egyszerűen leegyszerűsíthetjük a vásárlás folyamatát, ha a vásárlóknak kevesebb lépést kell megtenniük a terméktől a rendelésig.

címkék: Facebook, Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!