Keresés

Menü

A duplikált tartalom jelentése, jellemzése és magyarázata a Máté Balázs online marketing szaktanácsadó által összeállított szakszótárban.

Marketing Professzorok

Duplikált tartalom


A duplikált, vagy másolt tartalom azt jelenti, hogy a cikk, jelentés vagy szöveg pontos másolata egy másik webhelyen is megtalálható. Ha a keresőmotorok robotjai duplikált tartalmú webhelyeket találnak, akkor az elsőként indexelt oldalt tekintik majd a forrásnak illetve eredeti közzétevőnek. A többi webhelyet figyelmen kívül hagyják.

 

Attól, hogy elhelyezed egy máshol is megtalálható cikk másolatát webhelyeden, még nem kell azonnali kitiltástól egyéb büntetéstől tartanod. A legtöbb webmester első sorban a látogatók számára készíti el webhelyét – és nem a keresőmotoroknak – és szeretne hasznos tartalmat szolgáltatni nekik. Ezt a keresőmotorok algoritmusai pedig figyelembe is veszik, de a kizárólag, vagy túlnyomó részt duplikált tartalmú oldalak ugyan úgy büntetést kapnak.

 

Éppen ezért ha regisztrálsz egy PLR cikkeket szolgáltató webhelyre, vagy más forrásokból szerzed be PLR cikkeidet, akkor ne feledd, hogy ezek a cikkek más webhelyeken is megjelenhetnek. Érdemes tehát átszerkeszteni őket, mielőtt publikálnád őket saját webhelyeden. A PLR cikkekkel használt tartalomgeneráló szoftverek által előállított tartalmakat a keresőmotorok általában képesek feismerni.
 

címkék: Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!