Back-end ajánlat jelentése

Keresés

Menü

A back-end ajánlat jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Back-end ajánlat


Back-end ajánlat az, amikor olyan felhasználónak kínálsz egy terméket vagy szolgáltatást, aki már korábban vásárolt tőled.

 

Ha a back-end ajánlat egy magasabb árú termékről vagy szolgáltatásról szól, akkor felülértékesítésről beszélünk.

 

A back-end ajánlat felkínálásának több formája is van

 

  • A legközvetlenebb módszer a back-end terméket a „Köszönjük a vásárlását!” oldalon feltüntetni, amit az egy sikeres vásárlás lebonyolítása után jelenít meg a webhely. Az ügyfél éppen most vásárolt valamit, tehát a vásárláshoz szükséges információi azonnal rendelkezésre állnak, és elképzelhető, hogy pozitívan reagálna egy back-end ajánlatra, főleg ha az valahogyan kiegészíti az előbb vásárolt terméket. Ilyenkor a konverziós arány nagyban növelhető, ha a back-end ajánlatot egyszeri ajánlatként tünteted fel.
     
  • Egy másik módszer az ügyfelek email címeinek megszerzése és rendszere back-end ajánlatok kiküldése számukra emailben.


A back-end ajánlatok egyértelmű értéket hordoz magában az internetes marketing szakemberek számára. A legsikeresebbek a korábbi ügyfeleknek újra és újra felkínált ajánlatokból szerzik bevételük nagy részét.
 

címkék: Marketing stratégia, Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!