Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Ismerd meg a termék, azaz a product pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Termék


A terméke egy olyan tevékenység végeredménye, amely célja valami létrehozása – a termékeket általában pénzért vagy valamilyen másik, hasonló értékű termékért lehet értékesíteni. A termék minden olyan dolog, amiért az emberek hajlandóak pénzt vagy hasonló értékű terméket adni, tehát fizetni.

 

A termékek nem csupán kézzel fogható dolgok (autók, berendezések, könyvek, stb.) lehetnek, habár ezek a legegyértelműbb példák.

A nem kézzel fogható dolgok is termékeknek tekinthetők, amennyiben egy érdemleges tevékenység eredményeiként jönnek létre.

 

Ez alapján például egy megfelelően működő, vírusoktól jól védett számítógépes rendszer egy rendszeradminisztrátor munkájának terméke. Egy elégedett ügyfél, aki megfelelő választ kapott kérdésre pedig egy kompetens ügyfélszolgálat munkájának terméke, stb.

A termelés tehát az a folyamat, amelynek a célja valamilyen termék létrehozása. Ahhoz, hogy egy termelési folyamat hatékonyan működhessen rendezettnek és koordináltnak kell lennie.
 

címkék: Facebook, Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Marketing stratégia, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás, SMM

Miért nincs meg egymás nélkül a PPC és a keresőoptimalizálás?

2018-12-17

Ha azt hiszed, választanod kell a SEO és a PPC (Google Ads) között, nagyon tévedsz. Ha bármelyiket is magába használod, elesel azoktól a fontos előnyöktől, melyekről következő cikkünkben írtunk!  

Egy sikeres közösségi influencer marketing kampány 6 alapvető lépése

2018-12-15

A digitális média fejlődésével egyre több olyan marketingeszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek 10-20 évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek lettek volna. Ilyen többek között a közösségi influencer marketing is. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!