Keresés

Menü

Ismerd meg a termék, azaz a product pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Termék


A terméke egy olyan tevékenység végeredménye, amely célja valami létrehozása – a termékeket általában pénzért vagy valamilyen másik, hasonló értékű termékért lehet értékesíteni. A termék minden olyan dolog, amiért az emberek hajlandóak pénzt vagy hasonló értékű terméket adni, tehát fizetni.

 

A termékek nem csupán kézzel fogható dolgok (autók, berendezések, könyvek, stb.) lehetnek, habár ezek a legegyértelműbb példák.

A nem kézzel fogható dolgok is termékeknek tekinthetők, amennyiben egy érdemleges tevékenység eredményeiként jönnek létre.

 

Ez alapján például egy megfelelően működő, vírusoktól jól védett számítógépes rendszer egy rendszeradminisztrátor munkájának terméke. Egy elégedett ügyfél, aki megfelelő választ kapott kérdésre pedig egy kompetens ügyfélszolgálat munkájának terméke, stb.

A termelés tehát az a folyamat, amelynek a célja valamilyen termék létrehozása. Ahhoz, hogy egy termelési folyamat hatékonyan működhessen rendezettnek és koordináltnak kell lennie.
 

címkék: Facebook, Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Marketing stratégia, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás, SMM
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!