Mit is értünk pontosan termék alatt?

Keresés

Menü

Ismerd meg a termék, azaz a product pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Termék


A terméke egy olyan tevékenység végeredménye, amely célja valami létrehozása – a termékeket általában pénzért vagy valamilyen másik, hasonló értékű termékért lehet értékesíteni. A termék minden olyan dolog, amiért az emberek hajlandóak pénzt vagy hasonló értékű terméket adni, tehát fizetni.

 

A termékek nem csupán kézzel fogható dolgok (autók, berendezések, könyvek, stb.) lehetnek, habár ezek a legegyértelműbb példák.

A nem kézzel fogható dolgok is termékeknek tekinthetők, amennyiben egy érdemleges tevékenység eredményeiként jönnek létre.

 

Ez alapján például egy megfelelően működő, vírusoktól jól védett számítógépes rendszer egy rendszeradminisztrátor munkájának terméke. Egy elégedett ügyfél, aki megfelelő választ kapott kérdésre pedig egy kompetens ügyfélszolgálat munkájának terméke, stb.

A termelés tehát az a folyamat, amelynek a célja valamilyen termék létrehozása. Ahhoz, hogy egy termelési folyamat hatékonyan működhessen rendezettnek és koordináltnak kell lennie.
 

címkék: Facebook, Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Marketing stratégia, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás, SMM
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!