Keresés

Menü

A partnerhálózat, azaz az Affiliate Network értelmezése az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Partnerhálózat


Egy olyan online hirdetési együttműködési rendszer, amely közvetítőként működik a kereskedők és partnereik között.

 

  • A partnerek után kutató kereskedők nem feltétlenül tudják, hogy hol találhatnának ilyen személyeket termékeik népszerűsítésére.
  • A lehetséges partnerek, akik szeretnének valamilyen terméket népszerűsíteni szintén sokáig kereshetik az erre megfelelő lehetőségeket.
     

A partnerhálózatok ezen problémákra kínálnak megoldást mindkét fél számára. A kereskedők regisztrálhatnak egy bizonyos összegért és elhelyezhetik termékeiket a többi feltüntetett között egy forgalmas weboldalon, amelynek nagyon célzott, konkrét látogatóbázisa van, amely a termékeket kereső lehetséges partnerekből áll.

 

A partnerek átböngészhetik a lehetséges termékeket egy központi helyen, így nem szükséges minden egyes terméket és kereskedőt külön felkutatniuk az interneten.
 

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!