Partnerhálózat magyarázata az online marketing szótárban

Keresés

Menü

A partnerhálózat, azaz az Affiliate Network értelmezése az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Partnerhálózat


Egy olyan online hirdetési együttműködési rendszer, amely közvetítőként működik a kereskedők és partnereik között.

 

  • A partnerek után kutató kereskedők nem feltétlenül tudják, hogy hol találhatnának ilyen személyeket termékeik népszerűsítésére.
  • A lehetséges partnerek, akik szeretnének valamilyen terméket népszerűsíteni szintén sokáig kereshetik az erre megfelelő lehetőségeket.
     

A partnerhálózatok ezen problémákra kínálnak megoldást mindkét fél számára. A kereskedők regisztrálhatnak egy bizonyos összegért és elhelyezhetik termékeiket a többi feltüntetett között egy forgalmas weboldalon, amelynek nagyon célzott, konkrét látogatóbázisa van, amely a termékeket kereső lehetséges partnerekből áll.

 

A partnerek átböngészhetik a lehetséges termékeket egy központi helyen, így nem szükséges minden egyes terméket és kereskedőt külön felkutatniuk az interneten.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!