Keresés

Menü

Wiki az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Wiki


Mi a wiki jelentése?

 

A wiki egy felhasználók által írott, szerkesztett és vezetett weboldal. Minden internet hozzáféréssel rendelkező személy képes módosítani a wiki oldalain megjelenő információkat.

 

A wiki tartalma

Egy wiki szólhat egy nagyobb vagy egy specifikusabb témakörről is. Az ilyen wiki oldalak egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, ahol az emberek minőségi információkat kereshetnek a wiki oldalakon.

 

A wiki hátrányai

Nagy előnyük egyetlen hátrányuk is egyben – a wiki oldalakon olvasható információk nem minden esetben fedik az igazságot. A legismertebb wiki oldal a Wikipédia.

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!