Mi is az a wiki? Mit jelent pontosan?

Keresés

Menü

Wiki az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Wiki


Mi a wiki jelentése?

 

A wiki egy felhasználók által írott, szerkesztett és vezetett weboldal. Minden internet hozzáféréssel rendelkező személy képes módosítani a wiki oldalain megjelenő információkat.

 

A wiki tartalma

Egy wiki szólhat egy nagyobb vagy egy specifikusabb témakörről is. Az ilyen wiki oldalak egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, ahol az emberek minőségi információkat kereshetnek a wiki oldalakon.

 

A wiki hátrányai

Nagy előnyük egyetlen hátrányuk is egyben – a wiki oldalakon olvasható információk nem minden esetben fedik az igazságot. A legismertebb wiki oldal a Wikipédia.

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!