Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Mi az a banner? A banner, mint online marketing fogalom meghatározása, értelmezése, magyarázata az online marketing tanácsadó megfogalmazásában.

Marketing Professzorok

Banner


Reklámcsík (Banner)

A weboldalakon elhelyezett képes hirdetések. Az ilyen hirdetések rendkívül népszerűek az internetes marketing világában. Méreteik szerint más és más nevekkel is illethetik őket, például a magas, oszlopszerű transzparenseket „skyscraper,” azaz „felhőkarcoló” néven is emlegetik.

 

Mi az a banner?

 

A transzparensek lehetnek mozdulatlan képek, animációk, videók, tartalmazhatnak hangot és általában interaktívak is. Az ilyen reklámfelületek ára függ a weboldal üzemeltetőjétől és a reklámozótól is. A leggyakoribb árszabási módszerek a CPM (cost-per-thousand impressions = ezer megjelenítésenkénti költség) és a fix összegek bizonyos megjelenítési időkért.

címkék: Online marketing

4 growth hacking technika, amikkel a rangsorolás élére juthatsz

2018-12-13

A Growth Hacking leghatékonyabb technikája a keresőoptimalizálás. Ugyanakkor a szimpla SEO nem elég ahhoz, hogy elérd azt a szintet, amit Growth Hackingnek hívunk. Mi kell ehhez? Mutatjuk!

Éttermek rangsorolása a Google Térképen

2018-12-10

Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért épp az a három létesítmény jelenik meg a Google Térkép találatok között, valahányszor rákeresel egy város éttermeire? Szeretnél te is bejutni az áhított három közé, hogy minél több kereső felhasználó lássa meg nevedet, valahányszor étkezési...

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!