Mi az a banner?

Keresés

Menü

Mi az a banner? A banner, mint online marketing fogalom meghatározása, értelmezése, magyarázata az online marketing tanácsadó megfogalmazásában.

Marketing Professzorok

Banner


Reklámcsík (Banner)

A weboldalakon elhelyezett képes hirdetések. Az ilyen hirdetések rendkívül népszerűek az internetes marketing világában. Méreteik szerint más és más nevekkel is illethetik őket, például a magas, oszlopszerű transzparenseket „skyscraper,” azaz „felhőkarcoló” néven is emlegetik.

 

Mi az a banner?

 

A transzparensek lehetnek mozdulatlan képek, animációk, videók, tartalmazhatnak hangot és általában interaktívak is. Az ilyen reklámfelületek ára függ a weboldal üzemeltetőjétől és a reklámozótól is. A leggyakoribb árszabási módszerek a CPM (cost-per-thousand impressions = ezer megjelenítésenkénti költség) és a fix összegek bizonyos megjelenítési időkért.

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!