Keresés

Menü

Mi az a banner? A banner, mint online marketing fogalom meghatározása, értelmezése, magyarázata az online marketing tanácsadó megfogalmazásában.

Marketing Professzorok

Banner


Reklámcsík (Banner)

A weboldalakon elhelyezett képes hirdetések. Az ilyen hirdetések rendkívül népszerűek az internetes marketing világában. Méreteik szerint más és más nevekkel is illethetik őket, például a magas, oszlopszerű transzparenseket „skyscraper,” azaz „felhőkarcoló” néven is emlegetik.

 

Mi az a banner?

 

A transzparensek lehetnek mozdulatlan képek, animációk, videók, tartalmazhatnak hangot és általában interaktívak is. Az ilyen reklámfelületek ára függ a weboldal üzemeltetőjétől és a reklámozótól is. A leggyakoribb árszabási módszerek a CPM (cost-per-thousand impressions = ezer megjelenítésenkénti költség) és a fix összegek bizonyos megjelenítési időkért.

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!