Keresés

Menü

KKV Premium (20 órás) online marketing tanácsadás csomag ajánlat

Marketing Professzorok

KKV Premium (20 órás) online marketing tanácsadás csomag ajánlat

Kinek való a 20 órás online marketing tanácsadás csomag?

A 20 órás online marketing csomag olyan mikro- kis vagy középvállalkozások számára ajánljuk, akik komplex online marketinget szeretnének Cégüknek a lehető legkisebb költségvetésből. Ajánljuk továbbá azon Cégvezetőknek, akik nem szeretnének a munkálatokba belefolyni – és nincs is erre dedikált emberük, tehát az online megjelenést teljes egészében ránk bíznák.

 

KKV Premium csomagunk ugyanis éppen ez: egy kezdő, mégis komplex csomag, amely a legfontosabb eszközöket tartalmazza – így Céged online jelenléte anélkül törhet előre, hogy neked különösebben (a konzultációkon kívül természetesen) foglalkoznod kellene vele.

 

Bízd a marketinged egy profi csapatra, és élvezd csak az eredményeket!

 

 

A 20 órás online marketing tanácsadás csomag tartalma:

 

Közösségi média megjelenés:

- A megrendelő Facebook oldalának vezetése napi 1 kreatív, magas elérést biztosító poszttal.

- A megrendelő Facebook oldalára elhelyezett posztok átosztása a Marketing Professzorok saját Facebook oldalaira, 1,5 millió rajongótáborunk elé a magas elérésszám érdekében. Az átosztások száma: 5 db/hó

 

 

Tartalommarketing:

- Havi 2 PR cikk elhelyezés biztosítása a Megbízott újságaiban – a cikket a Marketing Professzorok újságírói a tanácsadó briefelése alapján készítik cikkmag nélkül – azonban konzultációra a terméktől, vagy szolgáltatástól függően lehet szükség.

- Havi 2 cikk írása a Megbízó weboldalára cikkmag alapján - a cikket a Marketing Professzorok újságírói a tanácsadó briefelése alapján készítik cikkmag nélkül – azonban konzultációra a terméktől, vagy szolgáltatástól függően lehet szükség.

- Cikkek megosztása, promotálása a Marketing Professzorok kapcsolódó, célcsoportot tartalmazó Facebook oldalain.

 

 

CPC hirdetések:

- Havi 2 Facebook hirdetés elkészítése és optimalizálása. A további Facebook kampányok megrendelése a csomagajánlaton kívül, felárral lehetséges!

- 2 db AdWords kampány optimalizálás a kampányterv alapján – A Megbízó AdWords kampányainak folyamatos figyelése, optimalizálása, az eredmények elemzése. A további AdWords kampányok megrendelése a csomagajánlaton kívül, felárral lehetséges!

// A csomagajánlat a hirdetések elkészítését, optimalizálást tartalmazza. A hirdetésben elköltött összeg a megrendelőt terheli!

 

 

Keresőoptimalizálás:

- A megrendelővel közösen 15 kulcsszó kiválasztása, a weboldal megfelelő aloldalainak (landing page) erre történő folyamatos optimalizálása On Site eszközök segítségével

- Megbízó weboldalának elemzése, javaslatok nyújtása a keresőoptimalizált weboldal kialakítása érdekében – empirikusan és szoftveres vizsgálatok alapján.

- Off Site SEO: linkmarketing a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően, havi 5 link gyűjtése (a PR cikkben elhelyezetteken kívül!)

 

 

Egyéb:

- A csomagajánlat tartalmaz havi maximum 1 játék, akció vagy kreatív előkészítését, kivitelezését.

- Havi 1 hírlevél összeállítása és kiküldése a megrendelő címlistájára

 

 

Management:

- Havi jelentés készítése a tárgyhónapban elvégzett feladatokról, az elért eredményekről javaslatokkal, következtetésekkel.

- Konzultációs lehetőség telefonon, személyesen, és írásban a Megbízott munkatársaival havi 2 óra terhére.

- Havi 1 személyes találkozó a tanácsadóval, amelyen elemezzük, értékeljük az előző időszak eredményeit.

 

 

A 20 órás online marketing tanácsadás csomag ára: nettó 195 000 Ft/hó

 

 

 

Legfrisebb cikkek:

Vissza a főoldalra
címkék:

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!