Keresés

Menü

Mit jelent, és mit tartalmaz maga a hírlevél, azaz a newsgroup? Mi a definíciója, és mit kell róla tudnod? Olvasd el magyarázatát és leírását a szakszótárból!

Marketing Professzorok

Hírlevél


A hírlevél egy tájékoztató, ismeretterjesztő célú levél, amelyet egy e-mail lista feliratkozói számára szokás kiküldeni. Lényegében egy rendszeresen újra és újra megjelenő publikáció, amely híreket és/vagy bejelentéseket tartalmaz egy bizonyos témakörrel kapcsolatosan. Léteznek nyomtatott és digitális, emailek formájában terjesztett hírlevelek is.
 

Egy hírlevél legújabb száma publikálható egy webhelyen való megjelenítéssel, és a feliratkozók emailben történő értesítésével, amely egy linket is tartalmaz az új számhoz. Ez lehetővé teszi azt is, hogy az olvasók egyetlen helyen tekinthessék meg a korábbi számok archívumát.
 

Egy hírlevelet indító internetes marketinggel foglalkozó személy céljai:


Rendszeres kapcsolattartás a feliratkozókkal.
Remek tartalmakat biztosítani, amelyeket az olvasók értékesnek tekintenek, ezzel szakértői pozícióba helyezve magát egy adott témakörön belül.


A feliratkozók értesítése új, értékes termékekről, amelyeket saját maga gyártott. Amennyiben a termékek egy másik gyártótól származnak, úgy partnerként is értékesítheti azokat, és ezzel közvetítői díjra tehet szert.
Engedélyt adhat másoknak, hogy hirdetéseket helyezzenek el hírlevelében egy bizonyos összeg fejében.
 

címkék:
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!