Mi a hírlevél és vajon mire jó?

Keresés

Menü

Mit jelent, és mit tartalmaz maga a hírlevél, azaz a newsgroup? Mi a definíciója, és mit kell róla tudnod? Olvasd el magyarázatát és leírását a szakszótárból!

Marketing Professzorok

Hírlevél


A hírlevél egy tájékoztató, ismeretterjesztő célú levél, amelyet egy e-mail lista feliratkozói számára szokás kiküldeni. Lényegében egy rendszeresen újra és újra megjelenő publikáció, amely híreket és/vagy bejelentéseket tartalmaz egy bizonyos témakörrel kapcsolatosan. Léteznek nyomtatott és digitális, emailek formájában terjesztett hírlevelek is.
 

Egy hírlevél legújabb száma publikálható egy webhelyen való megjelenítéssel, és a feliratkozók emailben történő értesítésével, amely egy linket is tartalmaz az új számhoz. Ez lehetővé teszi azt is, hogy az olvasók egyetlen helyen tekinthessék meg a korábbi számok archívumát.
 

Egy hírlevelet indító internetes marketinggel foglalkozó személy céljai:


Rendszeres kapcsolattartás a feliratkozókkal.
Remek tartalmakat biztosítani, amelyeket az olvasók értékesnek tekintenek, ezzel szakértői pozícióba helyezve magát egy adott témakörön belül.


A feliratkozók értesítése új, értékes termékekről, amelyeket saját maga gyártott. Amennyiben a termékek egy másik gyártótól származnak, úgy partnerként is értékesítheti azokat, és ezzel közvetítői díjra tehet szert.
Engedélyt adhat másoknak, hogy hirdetéseket helyezzenek el hírlevelében egy bizonyos összeg fejében.
 

címkék:
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!