Keresés

Menü

Mit jelent, és mit tartalmaz maga a hírlevél, azaz a newsgroup? Mi a definíciója, és mit kell róla tudnod? Olvasd el magyarázatát és leírását a szakszótárból!

Marketing Professzorok
Már csatlakoztam Köszi, most nem

Hírlevél


A hírlevél egy tájékoztató, ismeretterjesztő célú levél, amelyet egy e-mail lista feliratkozói számára szokás kiküldeni. Lényegében egy rendszeresen újra és újra megjelenő publikáció, amely híreket és/vagy bejelentéseket tartalmaz egy bizonyos témakörrel kapcsolatosan. Léteznek nyomtatott és digitális, emailek formájában terjesztett hírlevelek is.
 

Egy hírlevél legújabb száma publikálható egy webhelyen való megjelenítéssel, és a feliratkozók emailben történő értesítésével, amely egy linket is tartalmaz az új számhoz. Ez lehetővé teszi azt is, hogy az olvasók egyetlen helyen tekinthessék meg a korábbi számok archívumát.
 

Egy hírlevelet indító internetes marketinggel foglalkozó személy céljai:


Rendszeres kapcsolattartás a feliratkozókkal.
Remek tartalmakat biztosítani, amelyeket az olvasók értékesnek tekintenek, ezzel szakértői pozícióba helyezve magát egy adott témakörön belül.


A feliratkozók értesítése új, értékes termékekről, amelyeket saját maga gyártott. Amennyiben a termékek egy másik gyártótól származnak, úgy partnerként is értékesítheti azokat, és ezzel közvetítői díjra tehet szert.
Engedélyt adhat másoknak, hogy hirdetéseket helyezzenek el hírlevelében egy bizonyos összeg fejében.
 

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!