Online marketing tanácsadás, online PR, közösségi média tanácsadás, keresőoptimalizálás Máté Balázs online marketing tanácsadó segítségével

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Amit a DuckDuckGo-ra való keresőoptimalizálásról tudni érdemes
Hogyan kell optimalizálnod a DuckDuckGo keresőre? Milyen technikákat alkalmazz, és érdemes-e egyáltalán ezzel foglalkoznod? Elterjed-e Magyarországon ez a keresőmotor?
Google Analytics leckék 2. - Mik azok a segített konverziók, és hogyan használd őket a Google Analyticsben?
Mérd pontosan marketing eszközeid hatékonyságát, és csak azok alapján dönts arról, mire és mennyit költesz! Mutatjuk, hogyan teheted tökéletessé a konverziók mérését a segített konverziók révén! 
Így szerezz több követőt az Instagramon 2019-ben
Szeretnél több követőt Instagramon? Mutatjuk az alapvető feltételeket, és az elengedhetetlen alap és az összetettebb technikákat is ahhoz, hogy rengeteg követőd legyen!
Így kereshetsz pénzt blogoddal
Szeretsz írni? Tudsz is? Nem is gondolnád, milyen könnyen kereshetsz pénzt ezzel a képességgel, akár munka mellett, akár főállásként! Mutatom Neked, mit kell tenned a siker érdekében!
Ezekkel a linképítési technikákkal érdemes foglalkozni 2019-ben
A linképítés, a linkmarketing még mindig sokat segíthet weboldalad keresőoptimalizáltságán. De már nem úgy, mint régen! Hogyan is kell ezt 2019-ben csinálni? Mutatjuk!  
Google Analytics leckék 1. - Mit jelentenek a Google Analytics felhasználói aktivitás mutatói (és hogyan javítsd őket)?
Milyen Googe Analytics mutatókat érdemes vizsgálnod, és hogyan? Mit jelent a visszafordulási arány, az oldalon töltött idő, és egyéb hasznos funkciók magyarázta cikkünkben.
Mi az a storytelling, és hogyan végezheted hatékonyan?
Ha azt kérdezed, mi az a storytelling, akkor ebben a cikkben a részletes leírás, magyarázat és definíció mellett azt is megtudhartod, miért olyan hatékony, illetve, hogy hogyan használd hatékonyan marketing kommunikációdban! 
A Facebook lecsap a „határeset-tartalmakra”, amik „majdnem” sértik a platform szabályzatát
Már nem csak a szabálytalan a tilos! A Facebook lecsap azokra a tartalmakra is, melyek kicsit is gyanúsan cklickbait jellegű, csalogató szövegű tartalmak. Te használsz ilyen megfogalmazásokat? 
Így növelheted meg AdSense hirdetéseid átkattintási arányát
A Google AdSense megjelenésével a bloggerkedés egy valódi karrierlehetőséggé vált. Számtalan webmester támaszkodik a Google hirdetési rendszerére, hogy rendszeresen ingyenes tartalmakat szolgáltathasson látogatóinak. Rengeteg bloggernek, online újságnak segítek AdSense bevételeinek optimalizálásában, magam is üzemeltek olyan újságot, mely ezt a módszert használja bevételei forrásául, nagyon szép fizetés kiegészítés a Marketing Professzorokban végzett munkám mellé. Sok tényezőn múlik, mennyi bevételed van az AdSenseből, az egyik ilyen az átkattintási arány, amiről ma írni fogok.   
Magyarország leglátogatottabb online marketing blogja

ENNYIEN OLVASTÁK A BLOGOT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
64 289
Kövess minket
Iratkozz fel!
Naprakész online marketing tippek és esettanulmányok
Marketing szakszótár

Linképítés

A saját weboldaladra mutató hivatkozások elhelyeztetése más...

Legfelső szintű tartomány

A kifejezést gyakran TLD-nek (Top Level Domain) szokás rövidíteni. A TLD-t...

Közösségi keresekedelem

Áruk közvetlenül online közösségi médián...

ATL

Az ATL kommunikáció magyarázata jelentése, értelme Az angol Above The Line (vonal fölött)...

Hírcsoport

A hírcsoport egy online üzenetek küldésére létrehozott csoport, amelyhez több felhasználó...
MÉG TÖBB CIKK
Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok BTL Kommunikációs ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta
Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain.