Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Az eszköztár, azaz a toolbar jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Eszköztár


Az eszköztárak általában vízszintes vagy függőleges sávban elhelyezett ikonokból állnak. Az ikonokra kattintva használhatók egy program speciális funkciói, vagy indítható el egy specifikus folyamat azokon belül.

 

Eszköztár az online marketingben

Az online marketingben a bővítményekként telepíthető böngésző eszköztárakra már rég felfigyeltek a marketingesek. Számtalan eszköztár elérhető mindenféle specializált témakörön belül, például a pénzügyi befektetések, vagy részvénypiac iránt érdeklődő felhasználók számára, vagy azoknak, akik a SEO-val, vagy akár a lóversenyekkel szeretnek foglalkozni. A nagyobb internetes cégek, mint például a Google, a Yahoo vagy az eBay is kínálnak saját eszköztárakat felhasználóik számára, hogy azok könnyedén elérhessék a leggyakrabban használt funkciókat és szolgáltatásokat.

 

Az online marketingesek is hasznukat lelhetik az eszköztárakban. Ha például egy felhasználó olyan eszköztárat telepített böngészőjébe, amely hivatkozást tartalmaz a marketinges webhelyére, akkor nagy valószínűséggel újabb és újra és újra felkeresi majd azt a webhelyet.
 

címkék: Online marketing

Miért nincs meg egymás nélkül a PPC és a keresőoptimalizálás?

2018-12-17

Ha azt hiszed, választanod kell a SEO és a PPC (Google Ads) között, nagyon tévedsz. Ha bármelyiket is magába használod, elesel azoktól a fontos előnyöktől, melyekről következő cikkünkben írtunk!  

Egy sikeres közösségi influencer marketing kampány 6 alapvető lépése

2018-12-15

A digitális média fejlődésével egyre több olyan marketingeszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek 10-20 évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek lettek volna. Ilyen többek között a közösségi influencer marketing is. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!