Mi is az az eszköztár, azaz a toolbar, és mire jó?

Keresés

Menü

Az eszköztár, azaz a toolbar jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Eszköztár


Az eszköztárak általában vízszintes vagy függőleges sávban elhelyezett ikonokból állnak. Az ikonokra kattintva használhatók egy program speciális funkciói, vagy indítható el egy specifikus folyamat azokon belül.

 

Eszköztár az online marketingben

Az online marketingben a bővítményekként telepíthető böngésző eszköztárakra már rég felfigyeltek a marketingesek. Számtalan eszköztár elérhető mindenféle specializált témakörön belül, például a pénzügyi befektetések, vagy részvénypiac iránt érdeklődő felhasználók számára, vagy azoknak, akik a SEO-val, vagy akár a lóversenyekkel szeretnek foglalkozni. A nagyobb internetes cégek, mint például a Google, a Yahoo vagy az eBay is kínálnak saját eszköztárakat felhasználóik számára, hogy azok könnyedén elérhessék a leggyakrabban használt funkciókat és szolgáltatásokat.

 

Az online marketingesek is hasznukat lelhetik az eszköztárakban. Ha például egy felhasználó olyan eszköztárat telepített böngészőjébe, amely hivatkozást tartalmaz a marketinges webhelyére, akkor nagy valószínűséggel újabb és újra és újra felkeresi majd azt a webhelyet.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!