Keresés

Menü

Az eszköztár, azaz a toolbar jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Eszköztár


Az eszköztárak általában vízszintes vagy függőleges sávban elhelyezett ikonokból állnak. Az ikonokra kattintva használhatók egy program speciális funkciói, vagy indítható el egy specifikus folyamat azokon belül.

 

Eszköztár az online marketingben

Az online marketingben a bővítményekként telepíthető böngésző eszköztárakra már rég felfigyeltek a marketingesek. Számtalan eszköztár elérhető mindenféle specializált témakörön belül, például a pénzügyi befektetések, vagy részvénypiac iránt érdeklődő felhasználók számára, vagy azoknak, akik a SEO-val, vagy akár a lóversenyekkel szeretnek foglalkozni. A nagyobb internetes cégek, mint például a Google, a Yahoo vagy az eBay is kínálnak saját eszköztárakat felhasználóik számára, hogy azok könnyedén elérhessék a leggyakrabban használt funkciókat és szolgáltatásokat.

 

Az online marketingesek is hasznukat lelhetik az eszköztárakban. Ha például egy felhasználó olyan eszköztárat telepített böngészőjébe, amely hivatkozást tartalmaz a marketinges webhelyére, akkor nagy valószínűséggel újabb és újra és újra felkeresi majd azt a webhelyet.
 

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!