Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Online marketing szakszótárunkban most a vírus e-könyv, azaz a Viral eBook magyarázatáról olvashatnak.

Marketing Professzorok

Vírus e-könyv


A „vírusszerű” e-könyvek lényege, hogy széles körben terjedjenek el, és minél többekhez jussanak el a bennük elhelyezett, egy kereskedő webhelyére mutató hivatkozások. A könyvet terjeszteni kívánó személy válogatott embereknek ajándékozza oda azt ingyen, továbbá jogot biztosít számukra a könyv elajándékozásához vagy újraeladásához (Lásd még: Újraeladási jog). A könyvet így megszerző emberek aztán továbbadhatják azt, és ez a folyamat így megy tovább. A terjesztésre való buzdítás érdekében engedélyezhető a hivatkozások módosítása részben, vagy egészben is.

 

Tegyük fel például, hogy szeretnél egy új szoftvert reklámozni, és ezért készítesz egy e-könyvet a termék legjobb tulajdonságainak bemutatására, vagy annak szemléltetésére, hogy miként oldhatja meg ez a szoftver az emberek valamelyik gyakori problémáját. Ezt az e-könyvet aztán ingyenesen elajándékozhatod, lehetővé téve, hogy a könyvet megszerzők partnereiddé váljanak, és olyan saját partnerhivatkozásokat helyezhessenek el a könyvben, amelyek a te terméked értékesítési oldalára mutatnak. Ezekkel a hivatkozásokkal a partnerek közvetítői díjhoz juthatnak, ami erősen ösztönözheti őket a könyv terjesztésére.
 

címkék: Online marketing

Egy sikeres közösségi influencer marketing kampány 6 alapvető lépése

2018-12-15

A digitális média fejlődésével egyre több olyan marketingeszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek 10-20 évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek lettek volna. Ilyen többek között a közösségi influencer marketing is. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

Amit a linképítésről egy marketingesnek mindenképpen tudnia kell 2019-ben

2018-12-14

Három dolog biztos az életben: a halál, az adók és az, hogy a visszahivatkozások még mindig a Google legfontosabb keresőrangsorolási szempontjai közé tartoznak. Egyre nehezebb azonban ilyeneket szerezni. De mégis kell. Mit tehetsz tehát 2019-ben a linkmarketingben? Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!