Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Ismerd meg a pixel webhely, azaz a pixel site pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Szavazás


A szavazás egyfajta közvélemény kutatás egy adott csoporton belül egy bizonyos témát illetően. A szavazás célja a csoporttagok válaszainak összegyűjtése és ezek kielemzésével a csoport véleményeinek megállapítása.

 

Miért van szükség szavazásokra?

Az internet világában a szavazások rendkívül fontos eszközei egy csoport szükségleteinek és keresletének megállapítására. Egy termék kifejlesztése vagy egy szűk réspiacra összpontosító AdSense webhely kialakítása hatalmas veszteség veszélyét hordozza magában, amennyiben nem biztos, hogy van-e egyáltalán igény vagy érdeklődés ezek iránt.

 

Egy marketinges számára sokkal megbízhatóbb adatokat kínálnak erről a közönség által megválaszolt szavazások, mintha csak saját megérzésére vagy véleményére támaszkodna. A szavazásokkal egyszerűen begyűjthető ez az információ. Ezeket a szavazásokat egy email lista feliratkozóinak is el lehet küldeni, és ezzel egy időben akár a webhelyen is el lehet helyezni őket. E mellett léteznek olyan online szolgáltatások is, amelyekkel összetettebb szavazásokat is készíthetünk.
 

címkék: Marketing stratégia, Online marketing
 Éttermek rangsorolása a Google Térképen

Éttermek rangsorolása a Google Térképen

2018-12-10

Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért épp az a három létesítmény jelenik meg a Google Térkép találatok között, valahányszor rákeresel egy város éttermeire? Szeretnél te is bejutni az áhított három közé, hogy minél több kereső felhasználó lássa meg nevedet, valahányszor étkezési...

Facebook helyett Instagram? Egyre több online marketinges dönt így. Mutatjuk, hogyan pótold kiesett weboldal forgalmadat az Instagram marketing segítségével!

Gyorstippek az Instagram meghódításához marketingeseknek

2018-12-09

Facebook helyett Instagram? Egyre több online marketinges dönt így. Mutatjuk, hogyan pótold kiesett weboldal forgalmadat az Instagram marketing segítségével!   

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!