Ismerd meg a szavazás pontos definícióját!

Keresés

Menü

Ismerd meg a pixel webhely, azaz a pixel site pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Szavazás


A szavazás egyfajta közvélemény kutatás egy adott csoporton belül egy bizonyos témát illetően. A szavazás célja a csoporttagok válaszainak összegyűjtése és ezek kielemzésével a csoport véleményeinek megállapítása.

 

Miért van szükség szavazásokra?

Az internet világában a szavazások rendkívül fontos eszközei egy csoport szükségleteinek és keresletének megállapítására. Egy termék kifejlesztése vagy egy szűk réspiacra összpontosító AdSense webhely kialakítása hatalmas veszteség veszélyét hordozza magában, amennyiben nem biztos, hogy van-e egyáltalán igény vagy érdeklődés ezek iránt.

 

Egy marketinges számára sokkal megbízhatóbb adatokat kínálnak erről a közönség által megválaszolt szavazások, mintha csak saját megérzésére vagy véleményére támaszkodna. A szavazásokkal egyszerűen begyűjthető ez az információ. Ezeket a szavazásokat egy email lista feliratkozóinak is el lehet küldeni, és ezzel egy időben akár a webhelyen is el lehet helyezni őket. E mellett léteznek olyan online szolgáltatások is, amelyekkel összetettebb szavazásokat is készíthetünk.
 

címkék: Marketing stratégia, Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!