Keresés

Menü

Spamcsapda - Spam Trap az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Spamcsapda


Mi is az a spamcsapda?

 

A spamcsapda egy olyan email cím, ami valaha működött, de már nem érvényes. Ha egy feladó emailt küld egy ilyen már nem érvényes címre, akkor a szerver egy biztos visszafordulásról szóló értesítést küld rá válaszul. Ha azonban a szerver továbbra is rendszeres beérkező emaileket lát erre az érvénytelen címre, akkor spamcsapda lesz belőle.

 

Ilyenkor a spamcsapda által a visszafordulási értesítések megszűnnek, és a szerver elkezdi ugyan fogadni az emaileket, de spammernek jelöli majd meg a feladót, aki az értesítések ellenére továbbra is küldözgette az üzeneteit.
 

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!