Spamcsapda azaz a Spam Trap

Keresés

Menü

Spamcsapda - Spam Trap az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Spamcsapda


Mi is az a spamcsapda?

 

A spamcsapda egy olyan email cím, ami valaha működött, de már nem érvényes. Ha egy feladó emailt küld egy ilyen már nem érvényes címre, akkor a szerver egy biztos visszafordulásról szóló értesítést küld rá válaszul. Ha azonban a szerver továbbra is rendszeres beérkező emaileket lát erre az érvénytelen címre, akkor spamcsapda lesz belőle.

 

Ilyenkor a spamcsapda által a visszafordulási értesítések megszűnnek, és a szerver elkezdi ugyan fogadni az emaileket, de spammernek jelöli majd meg a feladót, aki az értesítések ellenére továbbra is küldözgette az üzeneteit.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!