Leadfogó oldal, azaz a Lead Capture, Page

Keresés

Menü

Ismerd meg a leadfogó oldal, azaz a lead capture page pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Leadfogó oldal


A leadfogó oldal (gyakran squeeze page, vagyis “beszorított oldal”) egy olyan weboldal, amelynek célja a látogatók nevének és email címének megszerzése. Ez leggyakrabban egy értékes ingyenes ajándék felajánlásával történik az információk megadásáért (például feliratkozáson vagy opt-inen keresztül). Azzal, hogy a látogató megadja ezeket az adatokat beleegyezik, hogy emaileket kapjon a leadfogó oldal tulajdonosától (vagy annek egy partnerétől) az ajándékért cserébe – ezzel a látogató leaddé válik.

 

Egy célzott lead – olyan személy, aki érdeklődik az iránt a témakör iránt, amiről a leadfogó oldal szól – megszerzéséhez az ajándéknak kapcsolódnia kell az adott réspiachoz, amelyben a leadfogó oldal tulajdonosa termékeit hirdeti. Az állatgazdálkodással foglalkozó oldalakon például nincs értelme ingyenes teniszórákat kínálni, hiszen ezzel az oldal üzemeltetője csak olyan embereket konvertálna leadekké, akik jó eséllyel egyáltalán nem érdeklődnek az állatgazdálkodás iránt.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!