Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Ismerd meg a leadfogó oldal, azaz a lead capture page pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Leadfogó oldal


A leadfogó oldal (gyakran squeeze page, vagyis “beszorított oldal”) egy olyan weboldal, amelynek célja a látogatók nevének és email címének megszerzése. Ez leggyakrabban egy értékes ingyenes ajándék felajánlásával történik az információk megadásáért (például feliratkozáson vagy opt-inen keresztül). Azzal, hogy a látogató megadja ezeket az adatokat beleegyezik, hogy emaileket kapjon a leadfogó oldal tulajdonosától (vagy annek egy partnerétől) az ajándékért cserébe – ezzel a látogató leaddé válik.

 

Egy célzott lead – olyan személy, aki érdeklődik az iránt a témakör iránt, amiről a leadfogó oldal szól – megszerzéséhez az ajándéknak kapcsolódnia kell az adott réspiachoz, amelyben a leadfogó oldal tulajdonosa termékeit hirdeti. Az állatgazdálkodással foglalkozó oldalakon például nincs értelme ingyenes teniszórákat kínálni, hiszen ezzel az oldal üzemeltetője csak olyan embereket konvertálna leadekké, akik jó eséllyel egyáltalán nem érdeklődnek az állatgazdálkodás iránt.
 

címkék: Online marketing

Miért nincs meg egymás nélkül a PPC és a keresőoptimalizálás?

2018-12-17

Ha azt hiszed, választanod kell a SEO és a PPC (Google Ads) között, nagyon tévedsz. Ha bármelyiket is magába használod, elesel azoktól a fontos előnyöktől, melyekről következő cikkünkben írtunk!  

Egy sikeres közösségi influencer marketing kampány 6 alapvető lépése

2018-12-15

A digitális média fejlődésével egyre több olyan marketingeszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek 10-20 évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek lettek volna. Ilyen többek között a közösségi influencer marketing is. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!