Közösségi kereskedelem, azaz a Social Commerce

Keresés

Menü

A közösségi keresekedelem, azaz a Social Commerce jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Közösségi keresekedelem


Áruk közvetlenül online közösségi médián történő eladása. Ahogy az elektronikus kereskedelem rövidítése az e-kereskedelem, úgy a közösségi kereskedelmet is szokás s-kereskedelemnek nevezni az angol „social”, azaz „közösségi” kifejezés alapján. Bizonyos esetekben f-kereskedelem, azaz Facebook-kereskedelem néven találkozhatunk vele.

címkék: Facebook, Online marketing, SMM
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!