Keresés

Menü

KKV Mini (10 órás) online marketing tanácsadás csomagajánlat

Marketing Professzorok

KKV Mini (10 órás) online marketing tanácsadás csomagajánlat

Kinek való a 10 órás online marketing tanácsadás csomag?

Minimum csomagunk azon KKV, vagy mikrovállalkozások számára hoztuk létre, akik szeretnék induló vállalkozásuk fellendíteni, elindítani a fejlődés útján. A minimum csomag nem tartalmazza Máté Balázs személyes közreműködését, így a havi kreatív javaslatok elkészítésében is munkatársai vesznek csak részt – természetesen Balázs tanításai alapján a vele való konzultáció segítségével.

 

A 10 óra tanácsadásra, munkavégzésre és account munkára használható fel.

 

 

A 10 órás online marketing tanácsadás csomag tartalma:

 

Közösségi média megjelenés:

- A megrendelő Facebook oldalának menedzselése a megrendelő munkatársainak briefelésével, tanácsadással az oldalvezetéssel kapcsolatban.

- A megrendelő Facebook oldalára elhelyezett posztok átosztása a Marketing Professzorok saját Facebook oldalaira, 1,5 millió rajongótáborunk elé a magas elérés-szám érdekében. Az átosztások száma: 5 db/hó

 

 

Tartalommarketing:

- Havi 2 PR cikk elhelyezés biztosítása a Megbízott újságaiban – cikkmag alapján, amelyhez a szakmai részt – egy összeállított „cikkmagot” – a Megbízó nyújtja. A cikkek a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelő linkkel kerülnek fel.

- Havi 2 cikk írása a Megbízó weboldalára cikkmag alapján, amelyhez a szakmai hátteret – az összeállított „cikkmagot” – a Megbízó adja.  

- Cikkek megosztása, promotálása a Marketing Professzorok kapcsolódó, célcsoportot tartalmazó Facebook oldalain.

 

 

CPC hirdetések:

- Havi 1 Facebook hirdetés elkészítése és optimalizálása. A további Facebook kampányok megrendelése a csomagajánlaton kívül, felárral lehetséges!

- 1 db AdWords kampány optimalizálás a kampányterv alapján – A Megbízó AdWords kampányainak folyamatos figyelése, optimalizálása, az eredmények elemzése. A további AdWords kampányok megrendelése a csomagajánlaton kívül, felárral lehetséges!

// A csomagajánlat a hirdetések elkészítését, optimalizálást tartalmazza. A hirdetésben elköltött összeg a megrendelőt terheli!

 

 

Keresőoptimalizálás:

- A megrendelővel közösen 10 kulcsszó kiválasztása, a weboldal megfelelő aloldalainak (landing page) erre történő folyamatos optimalizálása On Site eszközök segítségével

- Megbízó weboldalának elemzése, javaslatok nyújtása a keresőoptimalizált weboldal kialakítása érdekében

- Off Site SEO: linkmarketing a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően, havi 5 link gyűjtése (PR cikkekben, egyéb tartalmakban)

 

 

Management:

- Havi jelentés készítése a tárgyhónapban elvégzett feladatokról, az elért eredményekről javaslatokkal, következtetésekkel – és ennek megküldése e-mailben.

- Konzultációs lehetőség telefonon és írásban a Megbízott munkatársaival havi 1 óra terhére.

 

 

 

A 10 órás online marketing tanácsadás csomag ára: nettó 65 000 Ft/hó 

Legfrisebb cikkek:

Vissza a főoldalra
címkék:

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!