Hirdetés, reklám értelmezése a szakszótárban

Keresés

Menü

Hirdetés, reklám magyarázata az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Hirdetés, reklám


Az internet marketing világában a hirdetések (vagy reklámok) célja az értékesítési üzenetek nyilvánosság irányába történő kommunikációja valamilyen online csatornán (weboldalak, keresőmotorok, fórumok, stb.) A hirdetés lényegében a reklámok egy fizetett változata.

A hirdetések több különböző formát is ölthetnek, így akár szöveges üzenetekként, grafikai elemekként, videókként és hanganyagokként is megjelenhetnek.

 

Mit tartalmaznak az online hirdetések?

Az online hirdetések minden esetben egy hivatkozást tartalmaznak, amelyek a felhasználókat a hirdető által megszabott weboldalra irányítják.

 

Hol jelennek meg az offline hirdetések?

Az offline hirdetések közé tartoznak például az újságokban, magazinokban, rádióban, televízióban, hirdetőoszlopokon, stb. megjelenített reklámok.

címkék: Marketing stratégia, Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!