Keresés

Menü

KKV Medium (15 órás) online marketing tanácsadás csomag ajánlat

Marketing Professzorok

KKV Medium (15 órás) online marketing tanácsadás csomag ajánlat

Kinek való a 15 órás online marketing tanácsadás csomag?

A 15 órás online marketing tanácsadás csomagunkat azon mikro- vagy kisvállalkozások számára alakítottuk ki, akiknek jelenleg költségvetése nem engedi meg, hogy teljes körű, komplex online marketing szolgáltatást rendeljenek – de szeretnék fellendíteni webáruházukat.

 

A 15 órás online marketing tanácsadás csomag tartalma:

 

 

Közösségi média megjelenés:

- A megrendelő Facebook oldalának vezetése heti 2-3 kreatív, magas elérést biztosító poszttal – ill. a Megbízó munkatársainak briefelése a helyes Facebook oldal vezetésről.

- A megrendelő Facebook oldalára elhelyezett posztok átosztása a Marketing Professzorok saját Facebook oldalaira, 1,5 millió rajongótáborunk elé a magas elérésszám érdekében. Az átosztások száma: 5 db/hó

 

 

Tartalommarketing:

- Havi 2 PR cikk elhelyezés biztosítása a Megbízott újságaiban – cikkmag alapján, amelyhez a szakmai részt – a „cikkmagot” – a Megbízó nyújtja. A cikkek a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelő linkkel kerülnek fel.

- Havi 2 cikk írása a Megbízó weboldalára cikkmag alapján, amelyhez a szakmai hátteret – a „cikkmagot” – a Megbízó adja.

- Cikkek megosztása, promotálása a Marketing Professzorok kapcsolódó, célcsoportot tartalmazó Facebook oldalain.

 

 

CPC hirdetések:

- Havi 1 Facebook hirdetés elkészítése és optimalizálása. A további Facebook kampányok megrendelése a csomagajánlaton kívül, felárral lehetséges!

- 1 db AdWords kampány optimalizálás a kampányterv alapján – A Megbízó AdWords kampányainak folyamatos figyelése, optimalizálása, az eredmények elemzése. A további AdWords kampányok megrendelése a csomagajánlaton kívül, felárral lehetséges!

// A csomagajánlat a hirdetések elkészítését, optimalizálást tartalmazza. A hirdetésben elköltött összeg a megrendelőt terheli!

 

 

 

Keresőoptimalizálás:

- A megrendelővel közösen 15 kulcsszó kiválasztása, a weboldal megfelelő aloldalainak (landing page) erre történő folyamatos optimalizálása On Site eszközök segítségével

- Megbízó weboldalának elemzése, javaslatok nyújtása a keresőoptimalizált weboldal kialakítása érdekében

- Off Site SEO: linkmarketing a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően, havi 5 link gyűjtése (PR cikkekben, egyéb tartalmakban)

 

Management:

- Havi jelentés készítése a tárgyhónapban elvégzett feladatokról, az elért eredményekről javaslatokkal, következtetésekkel.

- lehetőség telefonon, személyesen, és írásban a Megbízott munkatársaival havi 2 óra terhére.

- Három havonta egy személyes találkozó a tanácsadóval, amelyen elemezzük, értékeljük az előző időszak eredményeit.

 

 

A 15 órás online marketing tanácsadás csomag ára: nettó 130 000 Ft/hó

 

 

 

Legfrisebb cikkek:

Vissza a főoldalra
címkék: Marketing stratégia

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!