Drip Marketing, azaz "adagolt" marketing

Keresés

Menü

Drip Marketing, azaz "adagolt" marketing jelentése, jellemzése és magyarázata

Marketing Professzorok

Drip Marketing


Olyan marketing kommunikációs üzenetek, amelyeket előre megírnak, majd a meglévő és potenciális ügyfelek (vagy vásárlók) számára küldenek el, általában email formájában, bizonyos előre meghatározott időközökkel.

 

Drip marketing eredete

 

Az „adagolt” (vagy „csepegtetett”) elnevezés az üzenetek megfogalmazásának és elküldésének módjára utal. Általában egyszerre csak egy kerül kiküldésre közülük és egy bizonyos termékről vagy szolgáltatásról szólnak. Az ezt követő üzenet egy meghatározott idő múlva kerül elküldésre.

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!