Keresés

Menü

Blogger tanfolyam: mutasd meg a világnak, hogy mit tudsz!

Marketing Professzorok
Már csatlakoztam Köszi, most nem

Blogger mentor program és tanfolyam

Blogger tanfolyam: ismerd meg a siker kulcsát!

Induló tanfolyamok

Imádsz írni? Fontosnak tartod az igényes fotókat és tartalmakat? Érdekelnek a közösségi média felületek? Használd fel a készségeidet, fejleszd az ismereteidet, foglalkozz hivatásszerűen azzal, amit valóban szeretsz! Segítünk kiépíteni rajongótáborodat, hogy a legismertebb bloggerek közé tartozhass!


Ezt nyújtjuk mi

Szóval blogot vezetsz. Vagy esetleg csak gondolkozol rajta. Egy biztos, szeretsz írni és jól is írsz. Szeretik az emberek, amit csinálsz. Mégis mit tanulhatnál te tőlem? Mit kaphatsz te a Marketing Professzoroktól?

 

A blog írás rólad szól, arról amit te szeretsz, nem vagyok az apád, nem azt mondom meg, hogyan add önmagad. De van 2 millió Facebook rajongóm különböző oldalaimon keresztül és 11 online újságom, amiből szépen megélek. Én is, meg sokan mások. Ha nem is a pénz hajt a blogírásban, azért nem rossz, ha az is van, nem? 


A Szent István Egyetemen tanítok online marketinget. Több mint 200 cégnél raktam rendbe az online jelenlétet, sokan ezért maradtak élve a válságban, vagy ezért szárnyalnak manapság. Értettek ahhoz, amit csináltak, ahogy te is értesz az íráshoz. De ha a legjobb akarsz lenni, ha a legtöbbet akarod elérni azzal, amit csinálsz akkor mindent a maximumra kell húznod. A Facebookon kívül ott van a Google, a 2 millió Facebook rajongóm ellenére a látogatók 60%-át a Googleből nyerem. Te mennyit? 


Jó, ha vannak megbízóid, akik fizetnek azért, hogy ha bemutatod a termékeiket, szolgáltatásokat. Vannak fizetős blogger helyek is, ahol a szolgáltató ad azért valamit, ha náluk vezeted a blogod. De vannak más lehetőségek is, amelyek fixen hoznak neked bevételt a forgalmad után.

 

2004-ben készítettem el azt első újságomat, azóta ezek a dolgok sokat fejlődtek, mára már gyönyörűen meg lehet élni az írásból. Erről is mesélek neked a tanfolyamon.


De miért mentor program, miért nem tanfolyam?

Mert nem csak képzést kapsz, támogatást is, egy együttműködési program keretében.

 

Ez több részből áll. Egyrészt megosztjuk bejegyzéseidet 2 millió Facebook rajongó előtt. Új emberek ismerhetnek meg. Elmondom azt is, hogy ezeket az új látogatókat hogy nyerd meg, növelve ezzel rajongótáborodat. Mi, mint kiadó, már jól ismerjük a sales houseokat, jó pozícióban vagyunk náluk, ha a hirdetési helyek hozamáról van szó. Ernyőnk alatt te is élvezheted ezt a lehetőséget. 

 

A mentor program után

A képzés nem ér véget a negyedik alkalommal. Kapcsolatban maradhatunk, és így folyamatos segítségben lesz részed, ügynökségünk által összegyűjtött új ismereteket mindig megkaphatod, és felhasználhatod. 
11 online újságunk egyikében is kapsz egy cikknyi helyet, ahol vendégposzttal az újság olvasói is megismerhetnek, átmehetnek felfedezni Téged és a munkáidat. 

 

Ami blogger mentor programunkban egyedülálló

16.000 forint, 4 alkalom és a közbe eső időkben konzultáció. Egy 240.000 forintos cikk publikációs lehetőség, 200.000 forintnyi Facebook megosztás. és a tudás felbecsülhetetlen ereje. Bolond lennél kihagyni, nem? Jelentkezz itt!

 

Blogger mentor programunk részletei

 

Első alkalom – Social média felületek kezelése: Megismertetünk mindennel, amit a közösségi média felületekről tudnod kell. Nem jelent majd gondot a posztolás, a kreatív tartalmak készítése a célközönségednek megfelelően. Megtanítunk arra, hogy hogyan növelheted a látogatottságodat és építhetsz ki aktív közönséget!

 

Második alkalom – Keresőoptimalizálás mesterfokon: Megmutatjuk, hogyan növelheted tartalmaid organikus elérését, és azt is, hogyan kerülhetsz a Google találati listájának élmezőnyébe a SEO segítségével.

 

Harmadik alkalom – Mindent a sikeres cikkírásról, blogposztról: Ha szeretsz írni, az már egy nagyszerű alap, azonban közel sem elég. A sikeres szövegírás, a tartalomgyártás lépéseit ismerheted meg blogger tanfolyamunk segítségével!

 

Negyedik alkalom – Így profitálj abból, amit csinálsz: Váljon életformává a hobbid! Megmutatjuk, hogyan változtathatod jövedelmezővé a blogodat, és hogyan kereshetsz pénzt ennek köszönhetően!
 

A tanfolyam helyszíne: Pólus Irodaház – 1152. Budapest, Szentmihályi út 137.

 

Az első óra időpontja: 2018. február 14.

 

A tanfolyam ára: 4000 Ft/alkalom
 

 

 

címkék: Facebook, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!