Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Blogger tanfolyam: mutasd meg a világnak, hogy mit tudsz!

Marketing Professzorok

Blogger mentor program és tanfolyam

Blogger tanfolyam: ismerd meg a siker kulcsát!

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam.

Imádsz írni? Fontosnak tartod az igényes fotókat és tartalmakat? Érdekelnek a közösségi média felületek? Használd fel a készségeidet, fejleszd az ismereteidet, foglalkozz hivatásszerűen azzal, amit valóban szeretsz! Segítünk kiépíteni rajongótáborodat, hogy a legismertebb bloggerek közé tartozhass!


Ezt nyújtjuk mi

Szóval blogot vezetsz. Vagy esetleg csak gondolkozol rajta. Egy biztos, szeretsz írni és jól is írsz. Szeretik az emberek, amit csinálsz. Mégis mit tanulhatnál te tőlem? Mit kaphatsz te a Marketing Professzoroktól?

 

A blog írás rólad szól, arról amit te szeretsz, nem vagyok az apád, nem azt mondom meg, hogyan add önmagad. De van 2 millió Facebook rajongóm különböző oldalaimon keresztül és 11 online újságom, amiből szépen megélek. Én is, meg sokan mások. Ha nem is a pénz hajt a blogírásban, azért nem rossz, ha az is van, nem? 


A Szent István Egyetemen tanítok online marketinget. Több mint 200 cégnél raktam rendbe az online jelenlétet, sokan ezért maradtak élve a válságban, vagy ezért szárnyalnak manapság. Értettek ahhoz, amit csináltak, ahogy te is értesz az íráshoz. De ha a legjobb akarsz lenni, ha a legtöbbet akarod elérni azzal, amit csinálsz akkor mindent a maximumra kell húznod. A Facebookon kívül ott van a Google, a 2 millió Facebook rajongóm ellenére a látogatók 60%-át a Googleből nyerem. Te mennyit? 


Jó, ha vannak megbízóid, akik fizetnek azért, hogy ha bemutatod a termékeiket, szolgáltatásokat. Vannak fizetős blogger helyek is, ahol a szolgáltató ad azért valamit, ha náluk vezeted a blogod. De vannak más lehetőségek is, amelyek fixen hoznak neked bevételt a forgalmad után.

 

2004-ben készítettem el azt első újságomat, azóta ezek a dolgok sokat fejlődtek, mára már gyönyörűen meg lehet élni az írásból. Erről is mesélek neked a tanfolyamon.


De miért mentor program, miért nem tanfolyam?

Mert nem csak képzést kapsz, támogatást is, egy együttműködési program keretében.

 

Ez több részből áll. Egyrészt megosztjuk bejegyzéseidet 2 millió Facebook rajongó előtt. Új emberek ismerhetnek meg. Elmondom azt is, hogy ezeket az új látogatókat hogy nyerd meg, növelve ezzel rajongótáborodat. Mi, mint kiadó, már jól ismerjük a sales houseokat, jó pozícióban vagyunk náluk, ha a hirdetési helyek hozamáról van szó. Ernyőnk alatt te is élvezheted ezt a lehetőséget. 

 

A mentor program után

A képzés nem ér véget a negyedik alkalommal. Kapcsolatban maradhatunk, és így folyamatos segítségben lesz részed, ügynökségünk által összegyűjtött új ismereteket mindig megkaphatod, és felhasználhatod. 
11 online újságunk egyikében is kapsz egy cikknyi helyet, ahol vendégposzttal az újság olvasói is megismerhetnek, átmehetnek felfedezni Téged és a munkáidat. 

 

Ami blogger mentor programunkban egyedülálló

16.000 forint, 4 alkalom és a közbe eső időkben konzultáció. Egy 240.000 forintos cikk publikációs lehetőség, 200.000 forintnyi Facebook megosztás. és a tudás felbecsülhetetlen ereje. Bolond lennél kihagyni, nem? Jelentkezz itt!

 

Blogger mentor programunk részletei

 

Első alkalom – Social média felületek kezelése: Megismertetünk mindennel, amit a közösségi média felületekről tudnod kell. Nem jelent majd gondot a posztolás, a kreatív tartalmak készítése a célközönségednek megfelelően. Megtanítunk arra, hogy hogyan növelheted a látogatottságodat és építhetsz ki aktív közönséget!

 

Második alkalom – Keresőoptimalizálás mesterfokon: Megmutatjuk, hogyan növelheted tartalmaid organikus elérését, és azt is, hogyan kerülhetsz a Google találati listájának élmezőnyébe a SEO segítségével.

 

Harmadik alkalom – Mindent a sikeres cikkírásról, blogposztról: Ha szeretsz írni, az már egy nagyszerű alap, azonban közel sem elég. A sikeres szövegírás, a tartalomgyártás lépéseit ismerheted meg blogger tanfolyamunk segítségével!

 

Negyedik alkalom – Így profitálj abból, amit csinálsz: Váljon életformává a hobbid! Megmutatjuk, hogyan változtathatod jövedelmezővé a blogodat, és hogyan kereshetsz pénzt ennek köszönhetően!
 

A tanfolyam helyszíne: Pólus Irodaház – 1152. Budapest, Szentmihályi út 137.

 

Az óra időpontja: 2018. március 7. 10:00 – 11:00

 

A tanfolyam ára: 4000 Ft/alkalom
 

 

 

2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.
2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.
2018-04
2018-04
Máté Balázs
4000
címkék: Facebook, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás

4 growth hacking technika, amikkel a rangsorolás élére juthatsz

2018-12-13

A Growth Hacking leghatékonyabb technikája a keresőoptimalizálás. Ugyanakkor a szimpla SEO nem elég ahhoz, hogy elérd azt a szintet, amit Growth Hackingnek hívunk. Mi kell ehhez? Mutatjuk!

Éttermek rangsorolása a Google Térképen

2018-12-10

Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért épp az a három létesítmény jelenik meg a Google Térkép találatok között, valahányszor rákeresel egy város éttermeire? Szeretnél te is bejutni az áhított három közé, hogy minél több kereső felhasználó lássa meg nevedet, valahányszor étkezési...

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!