Keresés

Menü

Máté Balázs online marketing tanácsadó- kapcsolat, Marketing Professzorok Kft.


Máté Balázs és a Marketing Professzorok


Online marketing és PR tanácsadás egyetemi alapokon, 17 év gyakorlati tapasztalattal Máté Balázs és a Marketing Professzorok

Egyetemi előadóként, doktori dolgozatomat online marketingről írva sokan gondolhatnák, hogy elméleti tudós vagyok. Ennek ellentmond az a kb. 730 vállalkozás, melynél az elmúlt 14 évben, mint tanácsadó dolgoztam, és vittem sikerre marketing stratégiákat. Ezek között multinacionális nagyvállalatok, mint a GSK (GlaxoSmithKline), az Abbott gyógyszergyár, állami cégek és szervezetek, mint az OVIT Zrt. az MVM Zrt. vagy a Magyar Pandémiás Bizottság, középvállalatok, mint a Vista Utazási Irodák, a Bond Zrt vagy a Symbol Budapest a Boscolo Hotel - New York Kávéház, Magyar Tudományos Akadémia klubja és nagyjából 100 kisvállalkozás is szerepelnek.

Csapatommlal a Marketing Professzorokkal marketing stratégiára alapuló teljes körű marketing tanácsadói szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Ezek részleteiről, mikéntjéről, árairól személyesen adunk tájékoztatást, amennyiben az alábbi formon bejelentkezel nálunk! 

 

Ezen az oldalon naponta keletkező tapasztalataimból adok ingyenes ízelítőt olvasóimnak Ha szeretnél ezekről azonnal értesülni, iratkozz fel hírlevelemre, vagy kövess a Facebookon!

 

Amennyiben fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot, kérlek, töltsd ki az alábbi formot!

 

Egyéb kapcsolati adatok:

Cím: Budapest, XIII. Victor Hugo u. 14-16

Cím: 2100 Gödöllő, Kossuth u. 13.

Adószám: 73554529-2-33

 

 

 

 

 


Vissza a főoldalra

Érdekel az online marketing világa? Szeretnél elmélyülni benne? Megmutatjuk hol érdemes tanulnod!

Érdekel az online marketing világa? Szeretnél elmélyülni benne? Megmutatjuk hol érdemes tanulnod!

2017-01-06

Vállalkozó vagy? Esetleg pályaválasztás előtt állsz? Szétnéztünk a piacon, hol van lehetőséged online marketinget tanulni!

Sokan várták a Facebook újítását

Itt a Facebook legújabb funkciója

2017-01-05

Sok-sok éve téma volt már ez az újítás, rengetegen vártak rá, mégsem történt hosszú évekig semmi vele, most azonban jött a jó hír, karácsonykor bekapcsolták a Facebook legújabb funkcióját! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!Tanfolyamok