lyenek lehetnek például, hogy hogyan lehet valakit bejelölni egy bejegyzésben, úgy, hogy neve linké váljon, mekkora legyen a borítókép vagy a profilkép mérete, hogyan írjak ismerősöm üzenőfalára, mit jelent az, hogy feliratkozok valakinek a frissítéseire,

Belépés

Facebook felhasználási alapok – mit hogyan kell csinálni? Segítünk!

lyenek lehetnek például, hogy hogyan lehet valakit bejelölni egy bejegyzésben, úgy, hogy neve linké váljon, mekkora legyen a borítókép vagy a profilkép mérete, hogyan írjak ismerősöm üzenőfalára, mit jelent az, hogy feliratkozok valakinek a frissítéseire,

Forrás: matebalazs.hu

 

Mi, akiknek munkájuk a Facebook, naponta 1.250.000 emberrrel tartjuk oldalainkon keresztül a kapcsolatot, evidensnek veszünk dolgokat, de sok kérdést kapunk, mit és hogyan kell csinálni az alapoknál.  Ilyenek lehetnek például, hogy hogyan lehet valakit bejelölni egy bejegyzésben, úgy, hogy neve linké váljon, mekkora legyen a borítókép vagy a profilkép mérete, hogyan írjak ismerősöm üzenőfalára, mit jelent az, hogy feliratkozok valakinek a frissítéseire, vagy hogyan használjam a Facebook chatet. A következők tippekben megoldást kínálunk pár általánosabb kérdésre, és tanácsokat teszünk a Facebook egyszerűbb és hatásosabb használatára.
 

 

Facebook használati tipp #1: Fotók méretei

A két legfontosabb képünk a borítókép és profilképünk, melyek megfelelő méretével emelhetjük idővonalunk színvonalát.
 
Profilképünknek egy legalább 180x180 pixeles képet válasszunk. Ez idővonal nézetben 160x160-as méretben jelentkezik, de ennél kisebbet nem érdemes használni, ha megfelelő összképet szeretnénk.
 
A borítókép megjelenése 851x315ös méretben jelenik meg az idővonalon. Ennél használhatunk magasabb és szélesebb képeket, de kisebbet itt se alkalmazzunk, mert az szét lesz húzva így. Szélesebb kép esetén nincs gond, mert azt 851 pixel szélességre kicsinyíti, tehát minőségileg nem romlik a kép, csak ha annál kisebb fotóról van szó.
 
 
 

Ha szeretnél többet megtudni a Facebook hasznlatáról, gyere el Facebook alapok tanfolyamunkra, és tanuld meg, mi vezet az eredményességhez! Részletekről tájékozódj itt:Facebook alapok  tanfolyam! 

 

Facebook használati tipp #2: Bejegyzések

Egyik ismerősöm pár napja megkérdezte, hogyan írhat egyik közös ismerősünk idővonalára születésnapja alkalmából. Lehet, a kérdés téged meglep, de akadnak olyanok, akik még nem csináltak hasonlót. Csak kattintsunk ismerősünk profiljára, ahol a névjegye alatt szöveges bejegyzést tehetünk közzé profilján, vagy akár képet is tölthetünk fel.
 
Hasonló eset történt, amikor egy másik ismerősöm azt kérdezte, hogyan osztottam meg egy linket. Erre is van egyszerű módszer, ha az adott weboldal nem rendelkezik Facebook megosztás gombbal. Másoljuk le az oldal URL címét (pl.: www.matebalazs.hu) majd azt illesszük be állapotfrissítésünkbe. Pár másodperc alatt a Facebook felismeri a linket és a bejegyzésben külön ablakban megjeleníti kis képét, webcímét és rövid leírását. Esetenként a képet is megválaszthatjuk, de akkor le is tilthatjuk annak megjelenését. Miután megjelent a link tartalma, az URL címet akár ki is törölhetjük - ugyanis bonyolult cím esetén az ronthatja a bejegyzés külsejét -, és helyére valamilyen szöveget is írhatunk.
 
Link megosztása Facebookon
 

Facebook használati tipp #3: Ismerősök bejelölése egy bejegyzésben

Gyakori kérdés az is, hogy egy bejegyzésen belül hogyan címezhetünk meg több személyt is, úgy, hogy a nevére kattintani lehessen, és ő is értesítést kapjon erről. Bármilyen szöveg írása esetén lehetőségünk van ott ismerőseinket megjelölni, egyszerűen csak írjunk egy ’@’-ot, ami mögé kezdjük el begépelni ismerősünk nevét, a Facebook erre felajánlja a lehetőségeket, majd válasszuk ki azt, akire gondoltunk. Ha így teszünk, és közzétesszük a kommentet, bejegyzést, akkor bejelölt ismerősünk értesítést fog kapni a jelölésről. A neveket le is rövidíthetjük a kereszt- vagy vezetéknév kitörlésével. Így nem csak személyeket, oldalakat is megjelölhetek illetve belinkelhetek egy bejegyzésben. 
 
Megjelölés Facebook bejegyzésben
 

 

Facebook használati tipp #4: Ismerősök a chaten

Egyeseknek az sem teljesen egyértelmű, hogy ismerőseik chaten mi alapján jelennek meg két csoportban. Legfelül azok az online ismerősök láthatóak, akikkel a legtöbbet beszélünk, vagy a ’Közeli barátok’ csoportban vannak. Ilyen esetben akkor is megjelenthetnek a felső listában, ha nem elérhetők a chaten. Az alsó, ’Több ismerős’ részen pedig minden más, online ismerősünk látható. Általában ők azért vannak alul, mert a fenti listában olyanok vannak, akikkel többet beszélünk, vagy mert velük még eddig nem chateltünk.
 

Facebook használati tipp #5: Feliratkozás

A ’Subscribe’, vagyis feliratkozás lehetőség azt jelenti, hogy olyan ember profilját tudjuk követni, aki nem ismerősünk. Az opció engedélyezése saját profilunkon is lehetséges. Ezt a beállításokon belül a ’Követők’ részen tudjuk bekapcsolni. Amennyiben ezt a lehetőséget bekapcsoljuk, nyilvános bejegyzéseinkről a feliratkozók is értesülnek, nem csak barátaink.
 
Mit jelent a követés a Facebookon?
Ez a funkció azoknak lehet hasznos, akik hasonló érdeklődési körű emberekre kíváncsiak, vagy érdeklődnek egy celeb vagy egy szakember posztjai iránt. Például jelen cikk íróinak frissítéseire is feliratkozhatsz itt! Ha te is szeretnél feliratkozókat, engedélyezd ezt az opciót, ezzel nem látják személyes adataidat, és azt oszthatunk meg velük, amit szeretnénk.
 

Szerző: Máté Balázs és Szóró Ákos online marketing tanácsadó

Ossza meg!

Vissza: Online marketing cikkek
címkék: Facebook

A marketing lényege az eladás. Te méred, mi mennyi vásárlót hoz, vagy csak vaktában lövöldözöl?

Szerinted melyik a legjobb marketing eszköz? A közösségi média marketing? A keresőoptimalizálás? A tartalommarketing? A bannerek vagy a PR cikkek?

Szerinted melyik a legjobb marketing eszköz? A közösségi média marketing? A keresőoptimalizálás? A tartalommarketing? A bannerek vagy a PR cikkek? Megmutatjuk!

2015-03-22

Az öreg ács utolsó munkája. Tanmese.

Meddig jó egy marketing tanácsadó cég?
Talán már te is alkalmaztál marketing tanácsadó céget, de a kezdeti lelesedése, aktív hozzáállása hamar alábbhagyott, és már nem volt olyan jó, mint az elején. Sokan vannak, akik nem szívvel lélekkel állnak minden munkához, álljon számukra itt ez a mese!
 
2015-03-02

Amit meg kell tanulnod: Melyek a legjobb időpontok a posztolásra, a tartalmak megosztására?

A sikered áll vagy bukik azon, hogyan és mikor posztolsz a közösségi média oldalakon. Tedd ezt akkor, amikor a közönséged a legnagyobb arányban forog az adott közösségi médiában. Cikkünkben leírjuk, mikor van ez!
A sikered áll vagy bukik azon, hogyan és mikor posztolsz a közösségi média oldalakon. Tedd ezt akkor, amikor a közönséged a legnagyobb arányban forog az adott közösségi médiában. Cikkünkben leírjuk, mikor van ez! 
 
2015-03-01

5 nagyszerű tipp az egyre nehezebbé váló linkmarketinghez

5 nagyszerű tipp az egyre nehezebbé váló keresőoptimalizálás célú linkmarketinghez
A keresőoptimalizálás, off-site verziójának alapja a linkmarketing vagy linkgyűjtés. Segítségével nagyon jó helyeket lehet elérni a Google keresőben még ma is. Ránk mutató linkeket szerezni azonban egyre nehezebb. Mutatjuk, mit tegyél!
2015-02-07

Online marketing tanácsadás – mit is jelent ez, hogy hoz ez üzletet?

 

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell venni. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy olyan fonalat, mely olyan, akár ingyenes reklámot hoz cégünknek, annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat.

 

Online PR és Publishing

 

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR tanácsadás is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a apóságok minden szeme rajtunk, a legkisebb félrelépésre milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

 

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

 

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és az Abfox Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom.

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!

Online marketing

A marketing lényege az eladás. Te méred, mi mennyi vásárlót hoz, vagy csak vaktában lövöldözöl?
Hasznos, haladó trükkök az internet használatához, amelyek megkönnyítik majd mindennapjaid!
#Hashtag a Facebook-on is: Így működik, és így tudod helyesen használni!
6 végzetes hiba az online marketingben
Facebook hirdetés vagy Google AdWords? Melyiket válasszam?
Elszalasztod a legnagyobb vásárlási dömpinget, ha most nem készülsz fel….
12 Google+ marketing tipp
15 éves tartalommarketing tapasztalatunk 7+1 tanácsban
Vevőid elégedettek veled, mégis kevés az új ügyfél? Eláruljuk mi lehet a hiba!
Keresőoptimalizálás a közösségi médiában – mi is az az SMO?
Email marketing tippek 2015-re
5 haladó, ingyenes online marketing tipp, mellyel felhívhatod magadra célközönséged figyelmét
Néhány tipp, amivel lemérhetjük online marketing stratégiáink hatékonyságát
Hogyan készíts ügyfélmágnes landing page-eket? Segítünk!
AdWords tippek 2014-2015 – Így lesz több átkattintásod
A marketing 7P-je az online marketingben
Minden a bemutatkozásnál dől el – hogyan készíts ütős „Rólunk” oldalt weboldaladra?
SEO kontra SEM esetleg SMM? Mit is jelentenek ezek a fogalmak, és hogyan használjuk őket a...
Amikor a marketing az érzelmeiddel játszik: egy megható Schwarzkopf reklám hölgyeknek:)
Tartalommarketing – 10 ok, amiért azonnal be kell vezetned ezt az eszközt marketing stratégiádba!
Mi is az és mire jó az Alexa Ranking?
Üzletszerzés az Interneten – hogyan is kezdjem el?
Linképítés, linkmarketing 2014 - valóban ilyen nehéz a helyzet?
8 online marketing tipp kisvállalkozások részére – 3 / 3
8 online marketing tipp kisvállalkozások részére – 2 / 3
A siker kulcsa 2014-ben: az online reputáció (hírnév) növelése
Tudod melyik online marketing eszköz a legjobb cégednek?
5 alapvető tipp tartalommarketinghez
Megéri marketing tanácsadót alkalmaznod? Miben és hogyan segíthet neked?
Sikeres online marketing a sport világában – Bemutatjuk Szecsei Szilárd történetét
Egy zseniális gerilla kampány a DHL-től: reklámozzanak a konkurenciáim!
Egyre többet költesz reklámra, egyre kevesebb sikerrel? Hogyan lehet ez? Elmondjuk!
Egy rendkívül hatékony vevőszerző eszköz, avagy hogyan építs levelezési listát és hogyan...
Erre figyelj 2014-ben az online marketing világában
Átverések az online marketing világából
Meghal jövőre a Facebook – avagy a 2014-es év TOP 7 közösségi média trendje
A legjobb repülésbiztonsági bemutató videó, amit valaha láttam!
Miért egyre nehezebb az AdWords-ön reklámozni?
10 hatékony tipp melyek segítségével sikeres lehet weboldalad
Hotel marketing online alapokon – ügyfelünk a Hotel Beremend Rose nyilatkozott munkánkról
14 Google termék, amikről nem is tudtál
5 jó ok, amiért érdemes Google Plus-t beépítened az online marketing stratégiádba
Ötletes marketing videó a Fordtól
Hallottad te is? Teljesen megváltozott a Google algoritmusa. Itt a Kolibri! Elmondjuk, milyen...
Rajongó vagy követő – neked melyik van a Facebookon?
Kevesen kattantanak weboldalad cikkeinek Facebookos promóciójára? Megmutatjuk, melyek a...
Egy kis bulvár szombat estére: a Google Street View út menti légyottot örökített meg.
Megdöbbentő tények, számok és érdekességek a Google keresőről.
Egy webáruház nyitásának és üzemeltetésének jogi feltételei. Hogy mindennel tisztába légy!
2 hónap alatt háromszoros forgalomnövekedés egy webáruházban! – Hogyan értük el?
Webáruházat szeretnék! Bérelt vagy saját a jó választás?
Idegesítenek a reklámok a Facebookon vagy máshol az Interneten? Ha akarod, eltüntetheted őket,...
A Google szemüveg, a mobiltelefonokhoz hasonlóan ismét megváltoztatja az életet?
Mi a leghatékonyabb eszköz az online marketingben, mit részesíts előnyben: AdWords, Facebook,...
Webáruházat nyitott a Tesco, leteszteltük!
Egy nagyon jól célozható marketing avagy hogyan reklámozzunk sikeresen a LinkedIn-en?
Egy kiváló marketing eszköz a Facebook és annak fizetett hirdetései
Hogyan növeljük Google AdWords hirdetéseink átkattintási arányát
Hogyan hozzuk ki a legtöbbet Google AdWords kampányunkból?
Alapvető tippek bloggereknek a sikerért
Mérd meg, mennyire hasznos számodra a Facebook! Aki ebben segít az a Google!
A Foursquare mint közösségi média- és mobilmarketing eszköz
Az Internet világa veszélyes! Védekezz! Alapvető biztonsági beállítások és tanácsok...
Közösségi média marketing gyakornoki állás lehetőség
5 dolog amivel tönkreteheted online hírnevedet
Politika és az internet - lehet ezt függetlenül is csinálni!
10 éves a Google News (Hírek) – te használod?
Google a vállalkozóknak (Google for Entrepreneurs – Google for Entrepreneurs)
Hogyan válhat hatékony online marketing eszközzé a minőségi tartalom?
Vásárlási szokások - a weben
Milyen tulajdonságok vezetnek el a sikeres online vállalkozás felépítéséhez?
7 ok amiért érdemes blogot vezetned
A börtönben - VIM reklám
Holland-Magyar 8-1. Ez vicc! De ekkora?! Hatalmas videó, ezen te is szétröhögöd magad!
Szeretnél több ügyfelet?
Látogatottság növelés
A jó internetes jelentét titkai
Tovább...

SEO, keresőoptimalizálás

Hogyan hat ki a mobil elérhetőség a keresőoptimalizálásra?
Keresőoptimalizálás trendek, tanácsok a 2015-ös évre
Ami túlmutat a kulcsszavakon: 7 koncepció a haladó szintű On-Page SEO működtetéséhez 2. rész
Ami túlmutat a kulcsszavakon: 7 koncepció a haladó szintű On-Page SEO működtetéséhez 1. rész
Itt a Google Pingvin 3.0 - minden, amit feltétlenül tudnod kell, ha a keresőoptimalizálás egy...
Keresőoptimalizálók rettegjetek, mindjárt itt a Google Pingvin 3.0-as frissítés!
Keresőoptimalizálás a közösségi médiában – mi is az az SMO?
Felejtsd el a keresőoptimalizálás fogalmát 2015-re!
SEO kontra SEM esetleg SMM? Mit is jelentenek ezek a fogalmak, és hogyan használjuk őket a...
4 tipp, amelyekkel több embert érhetsz el YouTubeon – YouTube keresőoptimalizálás
A PageRank szerepe 2014-ben a keresőoptimalizálásban.
A 6 leghatásosabb keresőoptimalizálási trükk 2014-ben
Üzletszerzés az Interneten – hogyan is kezdjem el?
Linképítés, linkmarketing 2014 - valóban ilyen nehéz a helyzet?
10 eddig nem hallott keresőoptimalizálási hiba és azok elkerülésének módjai. 2. rész
10 eddig nem hallott keresőoptimalizálási hiba és azok elkerülésének módjai. Első rész.
Tudod melyik online marketing eszköz a legjobb cégednek?
Linképítés, linkmarketing trendek 2014
Mi az, a nagyoknak lehet, de neked tilos? A LOPÁS!
Most akkor valóban meghalt a keresőoptimalizálás?
Átverések az online marketing világából
Hotel marketing online alapokon – ügyfelünk a Hotel Beremend Rose nyilatkozott munkánkról
5 jó ok, amiért érdemes Google Plus-t beépítened az online marketing stratégiádba
Hallottad te is? Teljesen megváltozott a Google algoritmusa. Itt a Kolibri! Elmondjuk, milyen...
50 egymondatos keresőoptimalizálás tipp weboldal tulajdonosoknak
A fizetett linkek vásárlás már nem kifizetődő a keresőoptimalizálásban! Ne manipulálj a...
6 keresőoptimalizálási hiba, amit túl sokan követnek el .Te ne tedd!
Nem jön elég jó helyen weboldalad a Google találati rangsorában? Megmutatjuk a hibákat, amiket...
Az elmúlt időben hátrébb került weboldala a Google találati listáján? Elmondjuk, miért!
Facebook vagy Google? Nem kell választanod, profitálj mindkettőből! Most megmutatjuk, hogyan...
Magad keresőoptimalizálod weboldalad, vagy SEO szakembert keresel? Hogyan áll ma a...
4 új keresőoptimalizálás trend, amiről tudnod kell
Keresőoptimalizálás 2013 – mik az újdonságok?
A Google egy fontos Penguin frissítést adott ki (v2.0 #4)
2 hónap alatt háromszoros forgalomnövekedés egy webáruházban! – Hogyan értük el?
Hátrább került weboldalad a Google kereső listájában? Nem tudod, mi lehet a hiba? Segítünk! 1. rész
Rabló a FIDESZ? Legalábbis a Google szerint! Avagy Google bomba támadás a kormánypárt ellen!
Hogyan hozzuk ki a legtöbbet Google AdWords kampányunkból?
A keresőoptimalizálás stratégiai sorrendje
Sok látogatót szeretnél honlapodra? Tanulj meg keresőoptimalizálni! Most megmondjuk, hogyan!
Az off-page keresőoptimalizálás alapjai
Az on-page keresőoptimalizálás alapjai, szabályai
Tartósan sok látogatót szeretnél honlapodra? Akkor ismerkedj meg a keresőoptimalizálás fogalmával!
Nyílt forráskódú vagy zárt forráskódú tartalomkezelő rendszert (CMS) használjak honlapom...
Buzi zsidó segítség a Fidesznek? Hát ez meg mi? Vigyázz, a mai adminok sok mindent megengednek!
Facebook Graph Search keresőoptimalizálás
Egy amerikai tanulmány margójára: a közösségi média és a Google keresések játszanak a...
A Google agya belülről
Alapkövetelmények egy honlappal szemben
Fontos az oldalak betöltési sebessége?
Tovább...

SMM

Amit meg kell tanulnod: Melyek a legjobb időpontok a posztolásra, a tartalmak megosztására?
A top 7 közösségi média marketing trend, amelyek 2015-ben dominálni fognak
Az 5 leggyakoribb dolog, amiért az emberek nem követik Facebook oldalad!
#Hashtag a Facebook-on is: Így működik, és így tudod helyesen használni!
10 egyszerű trükk, amellyel növelheted vállalatod Facebook oldalának sikerét
12 Google+ marketing tipp
Új fejezet a közösségi média marketingben - hogyan maradj látható a Facebook hírfolyamban?...
Keresőoptimalizálás a közösségi médiában – mi is az az SMO?
A közösségi média marketing nem csak a Facebookból áll! Megmutatjuk, hogyan használd...
6 tipp a Facebookos elérések növeléséhez
Üzletszerzés az Interneten – hogyan is kezdjem el?
8 online marketing tipp kisvállalkozások részére – 2 / 3
Milyen képek kellenek ahhoz, hogy sok embert érj el a Facebookon? Segítünk!
Tudod melyik online marketing eszköz a legjobb cégednek?
5 alapvető tipp tartalommarketinghez
Az év reklámja női és férfi verzióban a Renault-tól!
Hogyan szerezz még több vásárlót a Foursquare-rel – 3 részből álló stratégia, ami működik
A közösségi média tette sztárrá a legújabb szupermodellt
Mi a teendő, ha felfüggesztik Facebook oldalad?
Farkast kiáltanak: vége az ingyenes Facebook marketingnek!
Átverések az online marketing világából
Az én ügyfeleim cégek, jó nekem a közösségi média marketing? – Avagy a hatékony B2B...
Meghal jövőre a Facebook – avagy a 2014-es év TOP 7 közösségi média trendje
Hotel marketing online alapokon – ügyfelünk a Hotel Beremend Rose nyilatkozott munkánkról
10 alapvető de bombabiztos tipp egy sikeres Facebook oldal vezetéséhez.
Rajongó vagy követő – neked melyik van a Facebookon?
A 6 legfontosabb tipp, hogyan szerezz lájkokat Facebook oldaladnak!
Új Facebook algoritmusok, melyek növelhetik oldalad elérését!
Facebook vagy Google? Nem kell választanod, profitálj mindkettőből! Most megmutatjuk, hogyan...
2 hónap alatt háromszoros forgalomnövekedés egy webáruházban! – Hogyan értük el?
Mennyit ér egy rajongó, mennyiért tudok újakat szerezni?
Facebook reklámok professzionálisan – a Power Editor bemutatása
Közösségi média marketing trendek 2013 – mi várható?
Egy nagyon jól célozható marketing avagy hogyan reklámozzunk sikeresen a LinkedIn-en?
Egy kiváló marketing eszköz a Facebook és annak fizetett hirdetései
A Twitter használata a közösségi média marketing területén
A Foursquare mint közösségi média- és mobilmarketing eszköz
Facebook kampány - miért maradnak el az eredmények?
6 gyakori hiba a Facebook oldalak kezelésénél
Top 7 közösségi média marketing hiba, amelyet nem szabad elkövetned
Van élet a Facebook-on túl?
A közösségi média stratégia alapjai 2013-ban
Mennyire hatékony a közösségi média, hogyan mérhető az eredményessége?
Miért nem működik a koldulás a közösségi média marketingben?
Tovább...

Facebook

Figyelem, vírusveszély a Facebookon!
Így változik a Facebook szabályzata és az adatkezelésre vonatkozó pontok 2015. január 01.-től
Facebook hirdetés vagy Google AdWords? Melyiket válasszam?
Új fejezet a közösségi média marketingben - hogyan maradj látható a Facebook hírfolyamban?...
Keresőoptimalizálás a közösségi médiában – mi is az az SMO?
Az elveszett gyermek megtalálása a Facebook segítségével – amikor a közösségi média segít!
6 tipp a Facebookos elérések növeléséhez
Üzletszerzés az Interneten – hogyan is kezdjem el?
8 online marketing tipp kisvállalkozások részére – 2 / 3
Milyen képek kellenek ahhoz, hogy sok embert érj el a Facebookon? Segítünk!
Tudod melyik online marketing eszköz a legjobb cégednek?
5 alapvető tipp tartalommarketinghez
Visszaesett az elérésed a Facebookon? Nem megy már úgy a közösségi média marketing, mint...
A közösségi média tette sztárrá a legújabb szupermodellt
Újabb gyökeres nagy átalakulás a Facebook oldalak kinézetében!
Mi a teendő, ha felfüggesztik Facebook oldalad?
Átverések az online marketing világából
Meghal jövőre a Facebook – avagy a 2014-es év TOP 7 közösségi média trendje
Hotel marketing online alapokon – ügyfelünk a Hotel Beremend Rose nyilatkozott munkánkról
10 alapvető de bombabiztos tipp egy sikeres Facebook oldal vezetéséhez.
Facebook felhasználói segédlet kezdőknek - Hogyan állíthatod be, hogy ismerőseid mit...
Rajongó vagy követő – neked melyik van a Facebookon?
A Facebook a te neveddel, képeddel hirdet, tudsz róla?
Megérkezett a Facebook legújabb és az utóbbi időkben egyik legizgalmasabb újítása, a...
Új Facebook algoritmusok, melyek növelhetik oldalad elérését!
Hamarosan mindent elárulhat rólad a Facebook, ha nem vigyázol minden lépésedről tudni fognak!...
Facebook vagy Google? Nem kell választanod, profitálj mindkettőből! Most megmutatjuk, hogyan...
Facebook matricák, azaz hangulatjelek. Megmutatjuk, hogyan használd!
10 alapvető biztonsági tipp Facebook felhasználók számára
Hashtag a Facebookon – tudod, hogy kell használni? Megmutatjuk.
Megérkezett az új Facebook Insights – nézd át velünk, mit tud!
Tedd interaktívabbá az üzenőfaladat! Egy új alkalmazás, melynek segítségével „interaktív...
Felejtsd el végre a kuncsorgást a Like-okért! 3 tanács, melyet érdemes követned egy hatékony...
Állatvédő vagyok, de egyre kevésbé segít a Facebook megosztás, mit tegyek?
Újra változások az Idővonaladban! Vajon te szeretni fogod? Ismerd meg, mi változik!
Különleges Facebook chat ikonok, smiley-k, hangulatjelek
Facebook felhasználási alapok – mit hogyan kell csinálni? Segítünk!
Idegesítenek bizonyos ismerőseid Facebook posztjai, de törölni nem akarod őket? Megmutatjuk,...
Legyél biztonságban a Facebookon – gyakorlati adatvédelmi beállítási tanácsok Neked! 1. rész
A Facebook Ad Manager változásokon megy keresztül, bemutatjuk, melyek ezek!
Te tudod, hány alkalmazásnak adtál engedélyt, s mire? Ideje utána nézned, hiszen a Nagy...
TOP 3 gyakorlati tipp Facebook oldalad tökéletesítéséhez
Tudd, kik Facebook oldalad követői és mit kedvelnek a legjobban? A Facebook statisztikai...
Facebook kampány - miért maradnak el az eredmények?
Biztonságban a Facebookon, avagy milyen veszélyek leselkednek rád, és a megoldás, hogyan...
Minél több embert szeretnél elérni posztjaiddal? Tudod mi kell ehhez? Avagy hogyan...
Egyszerűen és érthetően arról, miért nem látod minden oldal és minden barátod posztját az...
Nem mersz cégesen kommunikálni a Facebookon, mert félsz a negatív visszajelzésektől,...
Védd meg magad és adataidat a Facebookon, mi megmondjuk hogyan!
A Facebook és versenytársai - van itt még valaki?
A sikeres Facebook oldal első kulcsa
Facebook Graph Search keresőoptimalizálás
Egy amerikai tanulmány margójára: a közösségi média és a Google keresések játszanak a...
Facebook nyereményjátékok szabályos lebonyolítása
A Facebook AVATAR azaz a kamu vagy fake profil
10 tipp a sikeres Facebook oldalhoz!
Mi az a Facebook? Kell nekem egyáltalán?
Tovább...