Mi is az a weibo? Mit jelent pontosan?

Keresés

Menü

Weibo az online marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Weibo


Mi is az a Weibo?


A Weibo a mikroblogolást jelenti a kínai piacon. A világ többi részével ellentétben, ahol a Twitter áll a mikroblogolás élén, Kínában két nagyobb Weibo szolgáltatás áll versenyben egymással: a Sina Weibo (#1) és a Tencent Weibo (#2).

 

Weibo előnyei

A Twitterrel szemben ezek a Weibo platformoknak azzal a nagy előnnyel rendelkeznek, hogy a mandarin karakterek önmagukban sokkal több jelentést hordoznak. Éppen ezért egy 140 karakter hosszú Weibo bejegyzés sokkal több információt képes közvetíteni, mint a más nyelveken írtak.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!