Mi az a webhelytérkép és mire jó?

Keresés

Menü

A webhelytérkép vagy más néven oldaltérkép jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Webhelytérkép


A webhelytérkép egy webhely különleges oldala, amely az adott webhely összes oldalát és dokumentumát felsorolja (amennyiben ez nem jelent túl nagy felsorolást) beleértve a belső linkszerkezetet. Ez nem ugyanaz, mint webhely összegzése.

 

Egy jól kialakított webhelytérkép nem csupán a webhely látogatójának hasznos, hanem a webmesternek is, ugyanis gyors és alapos indexelést biztosít a keresőmotorok robotjai számára, amelyek így egyetlen oldalról érhetik el a webhely összes többi oldalát.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!