Keresés

Menü

Ismerd meg a video streaming jelentését és magyarázatát az online marketing szakszótárból.

Marketing Professzorok
Már csatlakoztam Köszi, most nem

Video Streaming


A videó streamelés az a módszer, amellyel egy élőben közvetített, vagy egy előre rögzített videót teszel elérhetővé internetes megtekintésre. Az ilyen videók megtekintéséhez nem szükséges a teljes videó fájlt letölteni (ez élő közvetítés során lehetetlen is lenne), így rengeteg idő spórolható meg, ha az ember csak egy bizonyos részére kíváncsi annak.

 

Az internet növekedésével a streamelés technológiája rengeteget fejlődött és egyre felkapottabbá vált. A kezdetekben az ilyen szolgáltatások sokat segítettek azoknak, akiknek nem volt elegendő sávszélességük, hogy a videókat fájlokként, egészben letöltsék számítógépükre.

 

Manapság már élő videók közvetítésére is használható a streamelés, jó példa erre a Facebook Live funkciója, de a YouTube-on és más platformokon is igénybe vehető ez a szolgáltatás.
 

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!