Mit értünk a videó streaming alatt?

Keresés

Menü

Ismerd meg a video streaming jelentését és magyarázatát az online marketing szakszótárból.

Marketing Professzorok

Video Streaming


A videó streamelés az a módszer, amellyel egy élőben közvetített, vagy egy előre rögzített videót teszel elérhetővé internetes megtekintésre. Az ilyen videók megtekintéséhez nem szükséges a teljes videó fájlt letölteni (ez élő közvetítés során lehetetlen is lenne), így rengeteg idő spórolható meg, ha az ember csak egy bizonyos részére kíváncsi annak.

 

Az internet növekedésével a streamelés technológiája rengeteget fejlődött és egyre felkapottabbá vált. A kezdetekben az ilyen szolgáltatások sokat segítettek azoknak, akiknek nem volt elegendő sávszélességük, hogy a videókat fájlokként, egészben letöltsék számítógépükre.

 

Manapság már élő videók közvetítésére is használható a streamelés, jó példa erre a Facebook Live funkciója, de a YouTube-on és más platformokon is igénybe vehető ez a szolgáltatás.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!