Keresés

Menü

A vállalkozó, azaz az Entrepreneur jelentése, jellemzése és magyarázata a Máté Balázs online marketing szaktanácsadó által összeállított szakszótárban.

Marketing Professzorok

Vállalkozó


Egy olyan személy, aki egy számára új, vagy nem teljesen ismert területen indít egy vállalkozást, és ezzel egy jelentős személyes kockázatot vállal a siker (például egy profitáló vállalkozás kiépítése) elérése érdekében.

 

Híres vállalkozók

 

Rengeteg híres vállalkozót lehetne felhozni példának, például Henry Fordot (autók), Thomas A. Edisont (elektromosság), Samuel Waltont (Walmart), Bill Gatest (szoftver) és még sokan másokat is.

 

A vállalkozó megnevezés bátorságra, kezdeményezésre és kitartásra utal. Ezt a kifejezést esetenként hízelgően is használják egy személy meggyőzése érdekében, hogy az valamilyen terméket vásároljon meg.
 

címkék: Facebook, Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Marketing stratégia, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás, SMM
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!