Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

A vállalkozó, azaz az Entrepreneur jelentése, jellemzése és magyarázata a Máté Balázs online marketing szaktanácsadó által összeállított szakszótárban.

Marketing Professzorok

Vállalkozó


Egy olyan személy, aki egy számára új, vagy nem teljesen ismert területen indít egy vállalkozást, és ezzel egy jelentős személyes kockázatot vállal a siker (például egy profitáló vállalkozás kiépítése) elérése érdekében.

 

Híres vállalkozók

 

Rengeteg híres vállalkozót lehetne felhozni példának, például Henry Fordot (autók), Thomas A. Edisont (elektromosság), Samuel Waltont (Walmart), Bill Gatest (szoftver) és még sokan másokat is.

 

A vállalkozó megnevezés bátorságra, kezdeményezésre és kitartásra utal. Ezt a kifejezést esetenként hízelgően is használják egy személy meggyőzése érdekében, hogy az valamilyen terméket vásároljon meg.
 

címkék: Facebook, Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Marketing stratégia, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás, SMM
Az esszenciális üzleti Instagram útmutató

Az esszenciális üzleti Instagram útmutató

2018-11-15

Útmutatónk az indulástól, az alapokon át a professzionális Instagram marketing tippekig tartalmaz mindent, amire egy céges Instagram fiók üzemeltetéséhez szükséged lehet  

Milyen közösségi platformokon éri meg „marketingezni” 2019-ben?

Milyen közösségi platformokon éri meg „marketingezni” 2019-ben?

2018-11-14

Meghalt a Facebook? Az Instagram az új sztár? Érdemes-e jelen lenni a LinkedInen? Van értelme Magyarországon a Twitternek? Mi az a Foursquare? A Google Cégem tényleg mindent visz 2019-be? Muttajuk!  

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!