Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

A tag and ping jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Tag and Ping


A tag and ping a blog and ping módszer egyik kiterjesztése. Míg a blog and ping esetén a keresőmotorokat egy értesítő szolgáltatás figyelmezteti egy-egy új blogbejegyzésről, a tag and ping azt jelenti, hogy a blog lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a blogot vagy valamely bejegyzését a címkéivel együtt hozzáadhassák egy közösségi könyvjelző szolgáltatáshoz.

 

A webmesternek kétféleképpen származik előnye a tag and ping-ből

 

  • Valahányszor blogja listázásra kerül egy ilyen könyvjelzős webhelyen, egy új link jön létre, amely további forgalmat és nagyobb PageRank besorolást eredményezhet (attól függően, hogy mennyire népszerű az a webhely, ahol a linket elhelyezték).
     
  • Minél több felhasználó könyvjelzőzi be a blogot, az annál nagyobb népszerűségre tesz majd szert az adott könyvjelző webhelyen. Az ilyen webhelyeken akár a legnépszerűbb blogok kategóriába is be lehet így kerülni (ha van ilyen kategória), ami további forgalmat biztosíthat.
     
címkék: Online marketing, SMM

4 growth hacking technika, amikkel a rangsorolás élére juthatsz

2018-12-13

A Growth Hacking leghatékonyabb technikája a keresőoptimalizálás. Ugyanakkor a szimpla SEO nem elég ahhoz, hogy elérd azt a szintet, amit Growth Hackingnek hívunk. Mi kell ehhez? Mutatjuk!

Éttermek rangsorolása a Google Térképen

2018-12-10

Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért épp az a három létesítmény jelenik meg a Google Térkép találatok között, valahányszor rákeresel egy város éttermeire? Szeretnél te is bejutni az áhított három közé, hogy minél több kereső felhasználó lássa meg nevedet, valahányszor étkezési...

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!