Keresés

Menü

A tag and ping jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Tag and Ping


A tag and ping a blog and ping módszer egyik kiterjesztése. Míg a blog and ping esetén a keresőmotorokat egy értesítő szolgáltatás figyelmezteti egy-egy új blogbejegyzésről, a tag and ping azt jelenti, hogy a blog lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a blogot vagy valamely bejegyzését a címkéivel együtt hozzáadhassák egy közösségi könyvjelző szolgáltatáshoz.

 

A webmesternek kétféleképpen származik előnye a tag and ping-ből

 

  • Valahányszor blogja listázásra kerül egy ilyen könyvjelzős webhelyen, egy új link jön létre, amely további forgalmat és nagyobb PageRank besorolást eredményezhet (attól függően, hogy mennyire népszerű az a webhely, ahol a linket elhelyezték).
     
  • Minél több felhasználó könyvjelzőzi be a blogot, az annál nagyobb népszerűségre tesz majd szert az adott könyvjelző webhelyen. Az ilyen webhelyeken akár a legnépszerűbb blogok kategóriába is be lehet így kerülni (ha van ilyen kategória), ami további forgalmat biztosíthat.
     
címkék: Online marketing, SMM
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!