Ismerd meg a tag and ping-et!

Keresés

Menü

A tag and ping jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Tag and Ping


A tag and ping a blog and ping módszer egyik kiterjesztése. Míg a blog and ping esetén a keresőmotorokat egy értesítő szolgáltatás figyelmezteti egy-egy új blogbejegyzésről, a tag and ping azt jelenti, hogy a blog lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a blogot vagy valamely bejegyzését a címkéivel együtt hozzáadhassák egy közösségi könyvjelző szolgáltatáshoz.

 

A webmesternek kétféleképpen származik előnye a tag and ping-ből

 

  • Valahányszor blogja listázásra kerül egy ilyen könyvjelzős webhelyen, egy új link jön létre, amely további forgalmat és nagyobb PageRank besorolást eredményezhet (attól függően, hogy mennyire népszerű az a webhely, ahol a linket elhelyezték).
     
  • Minél több felhasználó könyvjelzőzi be a blogot, az annál nagyobb népszerűségre tesz majd szert az adott könyvjelző webhelyen. Az ilyen webhelyeken akár a legnépszerűbb blogok kategóriába is be lehet így kerülni (ha van ilyen kategória), ami további forgalmat biztosíthat.
     
címkék: Online marketing, SMM
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!