Keresés

Menü

Vajon mi végzi a weboldalak megfelelő listázását? Most megtudhatsz mindent a robotok, vagy - más néven Crawler, Robot, Bot - tevékenységéről, jellemzéséről, hasznáról szakszótárunkból.

Marketing Professzorok

Robot


Mik is ezek a robotok?

A keresőmotorok egyik eszköze, amely folyamatosan pásztázza az internetet és elvégzi a weboldalak listázását.

 

Milyen tevékenységet végeznek a robotok?

A keresőmotorok pásztázóit más néven pókoknak vagy robotoknak is szokás nevezni, és a különböző linkeket követve magukat a weboldalakat is megvizsgálják tartalmilag, majd másolatokat készítenek belőlük és ezeket tárolják a keresőszolgáltatás indexében.

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés, Marketing stratégia, Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!