Ismerd meg a preselling kifejezés pontos jelentését!

Keresés

Menü

Ismerd meg a preselling pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Preselling


A preselling egy, a partnermarketingben használt kifejezés. A partner feladata, hogy mások termékeit népszerűsítse webhelye látogatói körében egy külön erre a célra számára kiosztott partnerhivatkozás segítségével. Minden ezen hivatkozáson keresztül közvetített értékesítésért a partner közvetítői díjban részesül.
 

A preselling (vagy „elő-eladás”) ilyen keretek között arra a tevékenységre utal, amely során a partner hasznos tartalmakat szolgáltat webhelye látogatóinak (vagy hírlevél feliratkozóinak), hogy azokban pozitív kép alakuljon ki a reklámozott termékről.

Ennek érdekében elmesélhet egy pozitív élményt a termékkel kapcsolatban, vagy értékes információkat oszthat meg a termék különleges tulajdonságairól, illetve néhány hiányosságára is megjegyzést tehet, hogy ne tűnjön elfogultnak a termékkel kapcsolatban.

Ideális esetben a meggyőzött látogató a partnerhivatkozást követve jut el az értékesítési oldalra, és megvásárolja a szóban forgó terméket.

A preselling nem jelenti azt, hogy a partnernek közvetlenül kellene eladnia a terméket, majd átirányítani a látogatót egy olyan oldalra, ahol az ugyanezzel találkozik. A sikeres partnerek felismerik a preselling és az eladás közötti különbséget.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!