Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Ismerd meg a preselling pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Preselling


A preselling egy, a partnermarketingben használt kifejezés. A partner feladata, hogy mások termékeit népszerűsítse webhelye látogatói körében egy külön erre a célra számára kiosztott partnerhivatkozás segítségével. Minden ezen hivatkozáson keresztül közvetített értékesítésért a partner közvetítői díjban részesül.
 

A preselling (vagy „elő-eladás”) ilyen keretek között arra a tevékenységre utal, amely során a partner hasznos tartalmakat szolgáltat webhelye látogatóinak (vagy hírlevél feliratkozóinak), hogy azokban pozitív kép alakuljon ki a reklámozott termékről.

Ennek érdekében elmesélhet egy pozitív élményt a termékkel kapcsolatban, vagy értékes információkat oszthat meg a termék különleges tulajdonságairól, illetve néhány hiányosságára is megjegyzést tehet, hogy ne tűnjön elfogultnak a termékkel kapcsolatban.

Ideális esetben a meggyőzött látogató a partnerhivatkozást követve jut el az értékesítési oldalra, és megvásárolja a szóban forgó terméket.

A preselling nem jelenti azt, hogy a partnernek közvetlenül kellene eladnia a terméket, majd átirányítani a látogatót egy olyan oldalra, ahol az ugyanezzel találkozik. A sikeres partnerek felismerik a preselling és az eladás közötti különbséget.
 

címkék: Online marketing

Egy sikeres közösségi influencer marketing kampány 6 alapvető lépése

2018-12-15

A digitális média fejlődésével egyre több olyan marketingeszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek 10-20 évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek lettek volna. Ilyen többek között a közösségi influencer marketing is. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

Amit a linképítésről egy marketingesnek mindenképpen tudnia kell 2019-ben

2018-12-14

Három dolog biztos az életben: a halál, az adók és az, hogy a visszahivatkozások még mindig a Google legfontosabb keresőrangsorolási szempontjai közé tartoznak. Egyre nehezebb azonban ilyeneket szerezni. De mégis kell. Mit tehetsz tehát 2019-ben a linkmarketingben? Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!