Mi az a podcast?

Keresés

Menü

Mi az a podcast? A Podcast szó magyar jelentése, magyarázata, értelmezése, digitális marketing szempontból az online marketing tanácsadó szerint.

Marketing Professzorok

podcast


Mi is az a podcast?

A podcast egy digitálisan rögzített hangfelvétel, amely tartalmazhat zenét, híreket, interjúkat, vagy más médiákat. Ez a hangfelvétel az interneten hallgatható meg vagy tölthető le például egy digitális hanglejátszó eszközre, későbbi meghallgatás céljából. A „podcast” elnevezés az angol „P. O. D.” rövidítés (Portable On Demand – jelentése: igény szerint hordozható) és a „cast” kifejezés (az angol broadcast – jelentése: adás, rádióközvetítés) összetétele.

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!