Keresés

Menü

Mi az a podcast? A Podcast szó magyar jelentése, magyarázata, értelmezése, digitális marketing szempontból az online marketing tanácsadó szerint.

Marketing Professzorok

podcast


Mi is az a podcast?

A podcast egy digitálisan rögzített hangfelvétel, amely tartalmazhat zenét, híreket, interjúkat, vagy más médiákat. Ez a hangfelvétel az interneten hallgatható meg vagy tölthető le például egy digitális hanglejátszó eszközre, későbbi meghallgatás céljából. A „podcast” elnevezés az angol „P. O. D.” rövidítés (Portable On Demand – jelentése: igény szerint hordozható) és a „cast” kifejezés (az angol broadcast – jelentése: adás, rádióközvetítés) összetétele.

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!