Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Ismerd meg a pixel webhely, azaz a pixel site pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Pixel webhely


Olyan webhelyek, amelyek pixelekre (képpontokra) vannak felosztva. Ezeket a pixeleket hirdetési felületekként árulják. A megvásárolt pixeleket aztán a tulajdonos bármilyen kisebb grafikus tartalommal (vagy a megvásárolt pixelterület alapján nagyobbakkal) feltöltheti – ezek a grafikák kattinthatók, így a tulajdonos elhelyezheti bennük saját webhelye hivatkozását.

 

Honnan származik a pixel webhely kifejezés?

 

Az eredeti ötlet egy Alex Tew nevű brit diáké volt, aki létrehozta a „Milliondollarhomepage”, azaz az „Egymillió dolláros kezdőlap” (http://www.milliondollarhomepage.com/) elnevezésű webhelyet még 2005 augusztusában. A webhelyen rendelkezésre álló egymillió pixelt egy-egy dollárért lehetett megvásárolni. A fiatalember néhány héten belül egymillió dollárt keresett alkotásával. Az utolsó 1000 pixel az eBayen került elárverezésre, és az eredeti 1000 dolláros ár helyett végül 40 000 dollárért kelt el.
 

A siker titka abban rejlett, hogy amikor még voltak megvásárolható pixelek az oldalon, a média is említést tett róla, és az így keletkező elképesztő forgalom átmenetileg 8-as PageRank-ra emelte az Egymillió dolláros kezdőlapot. Sok webmester persze jó befektetésnek látta reklámfelületet vásárolni egy 8-as PageRankkal rendelkező oldalon.

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés

4 growth hacking technika, amikkel a rangsorolás élére juthatsz

2018-12-13

A Growth Hacking leghatékonyabb technikája a keresőoptimalizálás. Ugyanakkor a szimpla SEO nem elég ahhoz, hogy elérd azt a szintet, amit Growth Hackingnek hívunk. Mi kell ehhez? Mutatjuk!

Éttermek rangsorolása a Google Térképen

2018-12-10

Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért épp az a három létesítmény jelenik meg a Google Térkép találatok között, valahányszor rákeresel egy város éttermeire? Szeretnél te is bejutni az áhított három közé, hogy minél több kereső felhasználó lássa meg nevedet, valahányszor étkezési...

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!