A partner közvetítői díj jelentése

Keresés

Menü

A partner közvetítői díj, azaz az Affiliate Commission értelmezése a marketing szakszótárban

Marketing Professzorok

Partner közvetítői díj


Egy partner által közvetített értékesítésből származó százalékos részesedés. Erre a pénzösszegre akkor jogosult egy partner, amikor egy terméket vagy szolgáltatást az ő partner hivatkozásának követése után vásárolt meg egy ügyfél.

 

A partner közvetítői díj mértéke

Százaléka az értékesített termék jellegétől függ. Tárgyi termékek esetén, amelyeket legyártani, csomagolni, szállítani stb. kell általában 3-15%-os részesedésről beszélünk. A digitális, letölthető termékek esetén ez a részesedés akár 30-75% is lehet.

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!