Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Ismerd meg az ösztönzők, azaz az incentives pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Ösztönzők


Az internetes marketing világában az ösztönzők egy ajánlathoz hozzáadott jutalmak vagy bónuszok, amelyek célja, hogy a felhasználót egy bizonyos cselekvés végrehajtására ösztönözzenek, mint például egy termék megvásárlására vagy egy email listára való feliratkozásra. Az ösztönzésnek számos formája van: lehet pénzvisszatérítés, egy ingyenes bónusz termék, egy ingyenes konzultáció, stb.

 

Szinte az összes értékesítési oldalon található néhány extra felsorolt bónusz, amelyek vásárlásra ösztönzik a látogatókat.

 

A CPA hálózatokon belül gyakran különbséget tesznek az ösztönzött és nem ösztönzött ajánlatok között. Ez azt jelenti, hogy a hirdető megengedi-e, hogy a közvetítők valamilyen ösztönzést használjanak arra, hogy a felhasználókat rávezessék a kívánt cselekvésre. A hirdetők gyakran azért nem engedélyezik az ilyen bónuszok felkínálását, mert sok felhasználó azért adja csak meg a nevét és az email címét, hogy hozzájusson az ingyenes ajándékokhoz, és nem azért, mert valóban érdeklődnek az ajánlat iránt.
 

címkék: Marketing stratégia, Online marketing
 Éttermek rangsorolása a Google Térképen

Éttermek rangsorolása a Google Térképen

2018-12-10

Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért épp az a három létesítmény jelenik meg a Google Térkép találatok között, valahányszor rákeresel egy város éttermeire? Szeretnél te is bejutni az áhított három közé, hogy minél több kereső felhasználó lássa meg nevedet, valahányszor étkezési...

Facebook helyett Instagram? Egyre több online marketinges dönt így. Mutatjuk, hogyan pótold kiesett weboldal forgalmadat az Instagram marketing segítségével!

Gyorstippek az Instagram meghódításához marketingeseknek

2018-12-09

Facebook helyett Instagram? Egyre több online marketinges dönt így. Mutatjuk, hogyan pótold kiesett weboldal forgalmadat az Instagram marketing segítségével!   

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!