Ösztönzők (Incentive) jelentése

Keresés

Menü

Ismerd meg az ösztönzők, azaz az incentives pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Ösztönzők


Az internetes marketing világában az ösztönzők egy ajánlathoz hozzáadott jutalmak vagy bónuszok, amelyek célja, hogy a felhasználót egy bizonyos cselekvés végrehajtására ösztönözzenek, mint például egy termék megvásárlására vagy egy email listára való feliratkozásra. Az ösztönzésnek számos formája van: lehet pénzvisszatérítés, egy ingyenes bónusz termék, egy ingyenes konzultáció, stb.

 

Szinte az összes értékesítési oldalon található néhány extra felsorolt bónusz, amelyek vásárlásra ösztönzik a látogatókat.

 

A CPA hálózatokon belül gyakran különbséget tesznek az ösztönzött és nem ösztönzött ajánlatok között. Ez azt jelenti, hogy a hirdető megengedi-e, hogy a közvetítők valamilyen ösztönzést használjanak arra, hogy a felhasználókat rávezessék a kívánt cselekvésre. A hirdetők gyakran azért nem engedélyezik az ilyen bónuszok felkínálását, mert sok felhasználó azért adja csak meg a nevét és az email címét, hogy hozzájusson az ingyenes ajándékokhoz, és nem azért, mert valóban érdeklődnek az ajánlat iránt.
 

címkék: Marketing stratégia, Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!