Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Ismerd meg a linkfarm kifejezés pontos jelentését az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Linkfarm


A linkfarmok lekezelő kifejezések olyan linkgyűjtő webhelyekre, amelyek számos, egymáshoz nem kapcsolódó témájú hivatkozást tartalmaznak. Például egy olyan autókkal foglalkozó webhelyet kell elképzelni, amelyen fogyással, esküvőszervezéssel és jógagyakorlatokkal kapcsolatos linkek vannak elhelyezve.

 

Linkfarm a gyakorlatban

Az ilyen jellegű linkgyűjtő oldalak lényege, hogy a gyűjteményedben elhelyezett oldalak visszahivatkoznak a saját webhelyedre (reciprokális link), így az ezen oldalakon található, rád mutató linkeken keresztül forgalmat termelhetsz magadnak. Mivel így egyszerre több oldal is hivatkozik rád, ezzel növelve linknépszerűségedet a keresőmotorok szemében. 

Legalább is, ez volt a helyzet valaha. Manapság a Google, a Yahoo és más keresőmotorok erősen büntetik a linkfarmokat, és gyakran bannolással (kizárással) „jutalmazzák” őket.
 

címkék: Online marketing

Egy sikeres közösségi influencer marketing kampány 6 alapvető lépése

2018-12-15

A digitális média fejlődésével egyre több olyan marketingeszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek 10-20 évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek lettek volna. Ilyen többek között a közösségi influencer marketing is. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

Amit a linképítésről egy marketingesnek mindenképpen tudnia kell 2019-ben

2018-12-14

Három dolog biztos az életben: a halál, az adók és az, hogy a visszahivatkozások még mindig a Google legfontosabb keresőrangsorolási szempontjai közé tartoznak. Egyre nehezebb azonban ilyeneket szerezni. De mégis kell. Mit tehetsz tehát 2019-ben a linkmarketingben? Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!