Mire jó a leküldéses értesítés, azaz a Push Notification?

Keresés

Menü

A leküldéses értesítés, azaz a Push Notification jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Leküldéses értesítés


Azok a mobilkészülékeken felugró üzenetek, amelyeket egy alkalmazásból vagy egy szerverről
származnak. Nem feltétlenül muszáj az alkalmazáson belül tartózkodni, vagy egyáltalán a mobilkészüléket használni, hogy ilyen értesítést kapj.

 

A leküldéses értesítések célja

 

A leküldéses értesítések célja lehet például az is, hogy a felhasználót kapcsolatban tartsa az alkalmazással, és hogy ösztönözze valamilyen cselekvésre.

címkék:
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!