Keresés

Menü

A leküldéses értesítés, azaz a Push Notification jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok
Már csatlakoztam Köszi, most nem

Leküldéses értesítés


Azok a mobilkészülékeken felugró üzenetek, amelyeket egy alkalmazásból vagy egy szerverről
származnak. Nem feltétlenül muszáj az alkalmazáson belül tartózkodni, vagy egyáltalán a mobilkészüléket használni, hogy ilyen értesítést kapj.

 

A leküldéses értesítések célja

 

A leküldéses értesítések célja lehet például az is, hogy a felhasználót kapcsolatban tartsa az alkalmazással, és hogy ösztönözze valamilyen cselekvésre.

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!