Keresés

Menü

Kuponkód, azaz a Coupon Code jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Kuponkód


A kupon kód az ügyfelek vásárlásra való ösztönzésének egyik eszköze – ez a kód egy bizonyos árengedményre jogosítja fel az ügyfeleket egy termék vagy szolgáltatás vásárlásakor.

 

Egy új termék piacra dobásakor az online hirdetők engedményeket ajánlhatnak fel feliratkozóik számára. Ezt a legegyszerűbben egy email kiküldésével tehetik meg, amelyhez a termék vagy szolgáltatás értékesítési oldala mellett az azon beváltható kuponkódot is mellékeli.

 

Mire jó a kuponkód?

 

A statisztikák szerint a kuponkódok nagyban hozzájárulhatnak a konverziók számának megnöveléséhez, a vásárlók ugyanis kifejezetten kedvelik az efféle speciális ajánlatokat.
 

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!