Kuponkód, azaz a Deep Link

Keresés

Menü

Kuponkód, azaz a Coupon Code jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Kuponkód


A kupon kód az ügyfelek vásárlásra való ösztönzésének egyik eszköze – ez a kód egy bizonyos árengedményre jogosítja fel az ügyfeleket egy termék vagy szolgáltatás vásárlásakor.

 

Egy új termék piacra dobásakor az online hirdetők engedményeket ajánlhatnak fel feliratkozóik számára. Ezt a legegyszerűbben egy email kiküldésével tehetik meg, amelyhez a termék vagy szolgáltatás értékesítési oldala mellett az azon beváltható kuponkódot is mellékeli.

 

Mire jó a kuponkód?

 

A statisztikák szerint a kuponkódok nagyban hozzájárulhatnak a konverziók számának megnöveléséhez, a vásárlók ugyanis kifejezetten kedvelik az efféle speciális ajánlatokat.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!